3 lucruri pe care nu ştiai că le poate face Smart TV-ul tău

Author: Silviu Bunea Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 23:07

Când auzim de Smart TV-uri ne gândim instant la un hibrid între televizorul clasic şi calculatorul conectat în permanenţă.

Ştim că ni se permite să facem o mulţime de lucruri când vine vorba de un televizor de acest fel: vizionarea de filme pe Internet, accesarea de conţinut video, ascultarea de muzică, navigatul pe Internet şi lista poate continua. Cu toate acestea, sunt câteva lucruri care ne-au scăpat din vedere şi pe care nu le ştim în totalitate sau aproape deloc. 

Cu această ocazie, am decis să facem o listă cu acestea şi să vi le prezentăm, pentru ca să vă puteţi bucura pe deplin de toate funcţiile pe care vi le pot oferi aceste invenţii surprinzătoare ale prezentului.

1.      Aplicaţii nenumărate

Întocmai ca un telefon deştept, acest tip de televizor vă permite accesarea a nenumărate aplicaţii, care mai de care mai felurite. Puteţi chiar să folosiţi aplicaţii de fitness şi să vă puneţi pe treabă, să aveţi corpul ideal la care aţi visat dintotdeauna. Cu un ecran aşa de mare veţi prinde pe loc toate explicaţiile, plus că nu va trebui să vă opriţi în continuu de la a face exerciţiile pentru că e posibilitatea de a apărea tot felul de notificări care să vă distragă atenţia.

2.      Reţele sociale la discreţie

Dacă verificarea zilnică a reţelelor sociale e parte din viaţa dumneavoastră, din diverse motive, veţi vedea că televizoarele deştepte vă vor permite acest lucru cu uşurinţă. Toate pozele şi statusurile publicate de prietenii dumneavoastră vor putea fi văzute cu o uşurinţă de nedescris, niciun detaliu nefiind ratat în acest caz.

3.      Asculţi radio în direct

Cu ajutorul unor aplicaţii speciale poţi asculta radio, întocmai ca pe laptop. E la o scară mai mare, iar sunetul garantat e mai bun - cu siguranţă nu veţi avea nevoie de boxe. Acest lucru e mai mult pentru cei nostalgici. Pentru ceilalţi rămâne ca opţiune YouTube, unde vă puteţi crea singuri un playlist, pe baza preferinţelor personale, dar şi pe baza recomandărilor celorlalţi utilizatori.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care poate nu ai ştiut că le poate face un televizor deştept. Pe lângă acestea s-ar mai putea include cu uşurinţă previziunile meteorologice, mini-jocurile, aplicaţiile educaţionale, precum şi conectarea acestora la alte dispozitve precum laptopul sau telefonul, pentru a putea vizualiza mai bine anumite detalii.

Dacă v-am făcut interesaţi de achiziţionarea unui asemenea dispozitv, puteţi oricând să cumpăraţi unul de pe magazinul online Demax. În prezent sunt o mulţime de reduceri pe site-ul distribuitorului. Puteţi oricând găsi un televizor LG cu un preţ redus de la 400 la aproape 700 de lei, sume care nu sunt nici pe departe de neglijat când vine vorba despre achiziţionarea unui Smart TV. Veţi vedea că preţurile pot să varieze foarte mult, în funcţie de performanţele fiecăruia în parte. Ca un plus, veţi vedea că cele mai scumpe televizoare sunt cele care se bucură de tehnologia 4k, iar cele mai ieftine ar fi cele de tip HD. Aici ţine numai de preferinţele dumneavoastră şi câti bani sunteţi dispuşi să investiţi în această achiziţie.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.