3 metode simple pentru alegerea nuantei de oja potrivite pentru tine

Author: O.P.

Alegerea culorii lacului de unghii Canni poate fi destul de greu de facut, caci exista atat de multe culori si atat de multe stiluri diferite. Insa, exista anumite modalitati prin care devine destul de usor de facut alegerea potrivita pentru tine, printre care anumiti factori precum sezonul, tonul pielii sau personalitatea fiecaruia. Daca vei tine cont de toate aceste aspecte, vei putea sa alegi culoarea ojei mult mai usor.

Alegerea nuantei de oja Canni in functie de tonul pielii

   Alege nuante de oja nude daca tonul pielii tale este deschis sau mediu. Aceste nuante tind sa se potriveasca cel mai bine pentru pielea deschisa la culoare. De aceea, poti opta pentru un roz deschis. Este recomandat sa se evite bejul daca pielea ta are o nuanta palida, caci efectul nu ar fi cel dorit.

   Daca tonul pielii este spre mediu, poti alege o nuanta de nude bej sau nude roz, caci ambele vor arata excelent pe unghiile tale.

  In cazul in care pielea ta este mai inchisa la culoare, atunci este mai bine sa eviti nuantele de oja nude, insa daca iti doresti ceva mai luminos, poti incerca nuante pastelate.

  Daca te afli printre acele femei care iubesc culoarea roz, atunci trebuie sa stii ca ea se potriveste oricarui tip de piele. Pentru pielea deschisa spre mediu, poti alege nuante deschise de roz, iar pentru tonurile mai inchise ale pielii, poti alege o oja Canni in nuanta roz stralucitoare si vibranta.

  De asemenea, poti alege nuante de albastru, caci aceasta este o culoare universala ce arata bine cu orice ton al pielii. Insa, este recomandat sa se aleaga nuante de albastru deschis sau pastel pentru tonuri deschise ale pielii si nuante vibrante de albastru pentru tenul mai inchis la culoare.

  Pielea deschisa la culoare merge foarte bine cu nuante de rosu clasic, stralucitor al ojei Canni, pentru un ton mediu al pielii, poti alege nuante de rosu- portocaliu, iar pentru tenul inchis la culoare, cea mai potrivita culoare este rosu visiniu.

Selecteaza nuanta ojei Canni in functie de ocazie

   Atunci cand este vorba de o situatie formala, cel mai bine este sa alegi nuante neutre, caci acestea par sa fie cea mai buna alegere, in special daca este vorba despre un interviu pentru un job. Pentru aspectul de zi cu zi sau la locul de munca este recomandat sa le aleaga nuante de gri, alb sau bej.

  Pentru diverse perioade din an, in perioada anumitor sarbatori, cel mai bine este sa alegi nuante asociate acelei perioade, astfel incat si unghiile tale sa aiba parte de un aspect festiv. De exemplu, poti alege o oja Canni rosie pentru perioada Craciunului sau una portocalie pentru Halloween.

Alege culoarea ojei Canni in functie de sezon

   Atunci cand nu stii cum sa alegi nuanta ojei, poti sa te ghidezi si tinand cont de perioada din an. Astfel ca, poate fi destul de distractiv sa alegi nuante diferite pentru fiecare sezon in parte.

  Pentru perioada de toamna, poti alege culori precum gri, albastru inchis, argintiu sau nuante de maro si portocaliu.   Pentru primavara, poti incerca diverse nuante de verde, alb, galben, rosu sau albastru stralucitor.   Pentru vara, cele mai recomandate nuante de oja Canni sunt roz, verde, rosu si nuante de nude usoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.