3 modele de ghete dama ANNA CORI pe care trebuie sa le ai

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 11 ian 2018, 17:13

Sezonul in curs este unul dintre cele mai incantatoare in materie de tendinte in incaltamintea pentru dama. Incepand de la botine si ghete si pana la cizmele de diverse lungimi, de la pantofii stiletto si cei casual, trendurile sunt atat de feminine si fine incat chiar si cele mai pretentioase gusturi sunt pe deplin satisfacute.

Pentru ca accentul trebuie pus in continuare pe calitate, produsele ANNA CORI sunt in topul preferintelor, acestea remarcandu-se prin inalta calitate a pielii naturale din care sunt confectionate, dar si prin detaliile si calitatile estetice aparte. Colectiile diverse de incaltaminte dedicate atat partii feminine, cat si celei masculine, precum si gentile, curelele si alte astfel de accesorii moderne din piele pot fi vizualizate in magazinul online annacori.com.

Un trend pe care se pune un accent deosebit in aceasta iarna este cel care vizeaza ghetele. Special pentru femeile care doresc sa asigure confortul deplin al picioarelor, dar si o imagine impecabila, iata 3 recomandari de ghete dama ANNA CORI de nelipsit din garderoba.

Ghetele imblanite

Pentru ca nimic nu este mai important decat confortul, o astfel de pereche de ghete reprezinta un must have in acest sezon intrucat au toate calitatile ce recomanda o incaltaminte impecabila. Orice detaliu ce diferentiaza aceasta categorie de produse de modelele comune este binevenit, mai ales in randul celor care doresc sa iasa in evidenta prin ceva altfel.

In cazul ghetelor imblanite propuse in colectia de iarna lansata de ANNA CORI, acccesorizarea laterala cu fermoar reprezinta plusul pe care atat de multe femei il cauta. Adevarata diferenta insa, pe partea de confort, o face captuseala imblanita din interior.

Inca un detaliu important, pe care ar trebui sa il vizeze oricine doreste achizitionarea de incaltaminte de orice fel, este talpa. Calitatea acesteia este definitorie in ceea ce priveste gradul de comoditate resimtit pe durata intregii purtari. Incaltamintea propusa de magazinul annacori.com se remarca printr-o talpa cu caracteristici excelente, din cauciuc natural.

Botinele din piele naturala neagra

Este mai mult ca sigur gama de incaltaminte care nu va iesi niciodata din topul celor dedicate sezonului rece, intrucat prezinta o serie de calitati deosebite ce o recomanda. Ca si modelul anterior mentionat, acesta asigura purtatoarelor protectia necesara impotriva temperaturilor scazute din timpul iernii prin captuseala imblanita.

Preferate de doamnele si domnisoarele din intreaga tara, acestea reprezinta alegerea numarul 1 in randul celor a caror intentie este de a adauga un plus de inaltime la statura lor. Se evidentiaza printr-o talpa fabricata din cauciuc natural rezistent in orice conditii de vreme, cu o inaltime a tocului de 30 mm.

Si in cazul acestora s-a avut in vedere adaugarea unui detaliu aparte care sa le deosebeasca de ceea ce se gaseste la ora actuala pe piata – pe langa fermoarul lateral functional din interior, exista inca unul exterior, ce are rol pur decorativ.

Botinele din piele naturala maro

Orice iese din tiparul clasicului este binevenit in randul incaltamintei, iar inlocuirea negrului cu un ton elegant de maro este o noutate ce poate face diferenta in stil. Astfel, recomandarea expertilor ANNA CORI in acest sezon oferita femeilor pentru care orice noutate conteaza, orice poate aduce feminitate si eleganta in tinuta, o reprezinta modelul de ghete cu toc mai jos prezentat.

Accesoriul personalizat cu numele producatorului, dispus in partea superioara a incaltamintei, este fara doar si poate detaliul care ofera complexitate botinelor, clasandu-le in categoria produselor de top, ce reprezinta un must have in acest sezon.

 

Iata deci 3 dintre cele mai cautate modele de ghete si botine pentru dama, in trend in iarna lui 2017. Desigur lista acestora poate continua astfel si cu alte recomandari ale produselor ANNA CORI ce se afla in topul vanzarilor.

 Nici pielea intoarsa nu se lasa mai prejos decat populara piele naturala specifica incaltamintei de dama din categoria casual si elegant. Modelele de botine cu blana in partea superioara sunt de asemenea preferate de sute de femei, pentru acestea constituind acel element wow care le ajuta sa faca diverenta in stil.

Cele care doresc sa faca o investitie de durata in ghete si botine realizate din piele de cea mai buna calitate, deosebite prin design-uri si detaliile ce le alcatuiesc, pot accesa pagina annacori.com pentru o diversitate de modele.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.