3 motive pentru care să alegeți un videointerfon pentru locuință

Author: Oana Iosif

Dacă vă gândiți la instalarea unei soluții moderne de a permite accesul în locuință, dacă stați la curte, vă recomandăm un videointerfon. Acest aparat a fost un succes enorm încă de la lansare și cu toate că a fost folosit cu precădere de companii private, acum oricine se poate bucura de un videointerfon calitativ. Trebuie să știți că un videointerfon nu costă foarte mult, chiar sunt prețuri accesibile pentru astfel de aparate.

Principalul motiv pentru care ar trebui să optați pentru un videointerfon este faptul că vedeți în timp real cine dorește să intre în locuință, iar dacă este o persoană pe care nu o agreați sau care nu va inspiră încredere din diverse motive (spre exemplu dacă se recomandă de la o anumită companie, dar nu are acte doveditoare) pur și simplu refuzați accesul fără să vă puneți în pericol. Dacă vă doriți un astfel de aparat, trebuie să știți că în magazinul online DABSTORE veți găsi numeroase video interfoane, pentru toate bugetele și preferințele. În continuare, vă vom prezenta trei motive pentru care să alegeți un videointerfon pentru locuința dumneavoastră.

1. Siguranță sporită chiar și când aveți copii

Dacă aveți copii, uneori se poate întâmpla să deschidă ușa sau poarta fără să vă dați seama. Acest lucru se întâmplă în cazul în care fie există doar un interfon audio, fie nu există niciun astfel de dispozitiv. Sunt multe modalități prin care copiii pot fi convinși să deschidă poarta. Spre exemplu, infractorii pot spune că sunt de la o firmă de curierat și au un pachet pentru părinții copilului. Pentru a evita astfel de situații, un videointerfon vă poate permite să vedeți exact cine dorește să intre în casă și chiar și copiii pot învăța cum să deosebească persoanele bine intenționate de cele rău intenționate.

2. Înregistrează imagini din proximitatea casei

Dacă din diverse motive nu puteți monta o cameră de supraveghere care să capteze imagini din fața porții, un videointerfon vă poate veni în ajutor. Acesta captează și stochează imaginile și cu ajutorul lor se pot observa anumite persoane sau chiar și mașini. În cazul în care s-a întâmplat ceva în locuința ta, iar infractorii credeau că au scăpat dacă nu există camere de supraveghere, un astfel de videointerfon va ajuta la identificarea lor.

3. Se poate conecta la alte dispozitive

Un kit videointerfon o să vă facă viața mai ușoară din multe puncte de vedere. Acesta poate fi integrat în numeroase sisteme inteligente. Spre exemplu, îl puteți utiliza împreună cu un sistem de supraveghere, cu o alarmă sau cu alte tipuri de încuietori electronice. Practic, consola interfonului devine unitatea centrală a tuturor sistemelor compatibile din locuință. Chiar și ușa de la garaj poate fi controlată cu ajutorul acestuia.

Așadar, dacă vă doriți siguranță sporită în casă, tot ce aveți de făcut este să intrați pe site-ul DABSTORE și să alegeți videointerfonul care vi se potrivește cel mai bine. În cazul în care nu știți care ar fi ideal pentru locuința dumneavoastră, veți beneficia de consultanță în alegerea interfonului ideal.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.