3 noutăți pe care le aduce jocul EAFC 2024

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iul 2023, 09:18
3 noutăți pe care le aduce jocul EAFC 2024
Sursa: Facebook EA SPORTS FC

EA Sports a anunțat că parteneriatul de lungă durată pe care l-a avut cu FIFA va ajunge la final și nu își doresc să îl continue.

Jucătorii de FIFA au avut inima frântă atunci când au auzit că cei de la EA Sports nu vor să continue colaborarea cu FIFA, fiind îngrijorați de schimbările ce vor fi aduse jocurilor iubite de ei, însă FIFA ar trebui să fie îngrijorată de noile modificări.

Citește și: Messi confirmă noul sau contract! Afla unde va juca in viitor Lionel

Ce noutăți aduce jocul EAFC 2024

EA Sports FC 2024 aduce o mulțime de noutăți pentru jucători, una dintre cele mai apreciate și așteptate fiind o extindere a motorului Frostbite pentru o experiență extinsă înainte de meci, completată cu scene zgomotoase de mulțime și conferințe de presă autentice. Fiecare jucător este unic și special, iar EA Sports FC 2024 a încheiat un parteneriat cu statisticienii de la Opta, care va informa atributele speciale ale jucătorilor cheie. 

Acestea nu sunt toate îmbunătățirile cu care cei de la EA Sports își doresc să atragă jucătorii de partea lor, mai exact ceea ce ei numesc Hypermotion V și reprezintă un proces pe care aceștia l-au realizat de-a lungul anilor, folosind costume de captare a mișcării în întregime în timpul meciurilor pentru a înregistra animații tot mai adevărate. 

„Acum folosim cantități masive de date combinate cu tehnologia noastră proprie de învățare automată, pentru a le permite jucătorilor să experimenteze cu adevărat cum este să joci cu acești jucători în viața reală”, spune Nick Wlodyka, vicepreședinte

senior și director general al EA Sports  FC, potrivit wired-co-uk.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este favorit la Balonul de Aur 2023: tânărul Haaland sau veteranul Messi?

De ce nu se mai numește „FIFA24”

EA Sports FC și-a anunțat fanii că parteneriatul cu FIFA se apropie de sfârșit, în luna mai a anului trecut, și nu își doresc să continue colaborarea cu ei. Motivul pentru care EA Sports FC ar fi făcut această decizie este raportată la bani, mai exact FIFA le cerea dublarea taxei de licență de 150 de milioane de dolari pentru a permite Electronic Arts să continue să-și folosească numele. 

„Practic, ceea ce primim de la FIFA într-un an care nu este Cupa Mondială sunt cele patru litere de pe partea din față a cutiei, într-o lume în care majoritatea oamenilor nici măcar nu mai văd cutia pentru că cumpără jocul digital”, le-a spus Andrew Wilson, CEO al EA.

Franciza de fotbal cunoscută a avut întotdeauna parte de concurență, însă atunci când EA Sports FC și FIFA s-au separat, FIFA a anunțat că își va lansa propriul joc, deșii foștii președinți ai FIFA anunță că nu au mari speranțe pentru un joc de

acest gen din partea companiei, deoarece nu ar reuși să îl facă la fel de bun. Orice speranță pe care FIFA ar fi avut-o a fost spulberată atunci când EA Sports FC 24 și-a făcut anuțată lansarea, la data de 29 septembrie 2023.

Citește și: Fostul fotbalist italian, Gianluca Vialli, a murit la vârsta de 58 de ani. Acesta se lupta cu cancerul de câțiva ani. Ce declara fotbalistul în 2022

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.