3 persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a fost SPULBERATA de un TIR

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Accidentul s-a produs putin inainte de miezul noptii, intr-o curba periculoasa chiar la intrare in Sinaia. Soferul autoturismului, in care se aflau inca doi tineri, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens direct intr-un TIR care circula regulamentar.

In urma impactului violent cele trei persoane aflate in autoturism, doi barbati si o femeie cu vârste cuprinse intre 24 si 27 de ani, au murit pe loc. Echipele de la descarcerare abia le-au scos trupurile fara viata dintre fiarele masinii distruse.

Si la Arad  doi oameni au ajuns in stare grava la spital dupa ce trei tiruri s-au ciocnit in apropiere de Nadlac. Soferul unui TIR a depasit un  autotren care stationa pe sosea, dar nu a observat ca din sens opus venea un altul si s-au ciocnit frontal.

In timpul impactului dintre cei doi mastodonti a fost acrosat si autotrenul  parcat.
##VIDEO80852##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.