3 seriale în care a jucat Ugur Gunes, carismaticul actor din „Ma numesc Züleyha”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 mai 2023, 02:40

În ce seriale a mai jucat Ugur Gunes

Sursa: Instagram

Ugur Gunes, în vârstă de 35 de ani, și-a început cariera în anul 2011, atunci când a jucat în serialul ,,Yeniden Bașla”.

Toată cariera lui Ugur Gunes a început cu ajutorul unui prieten care în urma șarmului pe care actorul îl are, împreună cu talentul său, i-a propus să dea la actorie, iar Ugur Gunes nu s-a împotrivit și a urmat studiile la Ankara Art Theatre, iar de acolo a început totul.

Citeste si: Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, a primit cel mai frumos cadou din partea fiului său! Iată prin ce emoții teribile a trecut marele actor!

Seriale în care a jucat Ugur Gunes

Dirilis: Ertugrul

Acțiunea serialului se desfășoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viața lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. În “Putere și Glorie” veți putea descoperi cum un singur om poate schimba soarta întregii lumi. Veți simți adrenalina care va descrie luptele dintre Ertuğrul împotriva cavalerilor templieri și a mongolilor, luptă care va duce la nașterea Imperiului Otoman.

Citeste si: Zuleyha, suferință fără margini! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D

Seddülbahir 32 Saat| Seddülbahir: Intre zidurile mării

Dramă istorică, bazată pe evenimente reale petrecute în peninsula Gallipoli, în aprilie 1915, în toiul Primului Război Mondial.

În satul Seddulbahir, aflat în capătul peninsulei, o mie de soldaţi turci, conduşi de comandantul Mahmut Sabri, rezistă timp de 32 de ore în faţa trupelor navale britanice mult mai numeroase, care încearcă să debarce pe ţărmul otoman pentru a porni campania către capitala Constantinopol.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Isimsizler 

Fatih este un candidat diplomat tânăr, de succes și promițător.

Numit la una dintre reprezentanțele străine ale Republicii Turcia, vestea amară de la Virankaya își schimbă viața când își va începe slujba. Pentru că guvernatorul districtului Virankaya a fost martirizat. Cuceritorul solicită sprijinul președintelui și se oferă voluntar pentru a deveni prefect.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!

El a preferat să fie sub foc decât să facă o treabă confortabilă la masă pentru țara sa. Inima lui este plină de dragoste pentru patria sa, merge la Virankaya, unde traseul calului este amestecat cu traseul câinelui cu o echipă de 7 persoane care își pun statul în locul părinților lor.

Ugur Gunes poate fi văzut la KANAL D în serialul „Mă numesc Züleyha”

Serialul „Mă numesc Züleyha” poate fi văzut de miercuri până vinery, începând cu ora 20:00, la KANAL D.

Serialul spune povestea Istanbulului anilor ’70, Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) și Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek) trăiesc o poveste de dragoste care aduce a Romeo și Julieta. În ciuda mentalităților vremii și a așteptărilor tradiționale ale societății, cei doi se luptă cu disperare pentru dragostea lor. Vor reuși să învingă? Este dragostea eternă?

 

Surse: postmodern.ro, rezumatserialturcesc.info, serialeturcesti.org