3 seriale turcesti de dragoste pe care sa le urmaresti la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2021, 06:00
video Foto(4)

Serialele turcesti difuzate la Kanal D au fost intotdeauna primite si urmarite cu mare incantare de catre telespectatori.

Serialele turcesti difuzate la Kanal D au fost intotdeauna primite si urmarite cu mare incantare de catre telespectatori.
Productiile turcesti au luat amploare in ultimii ani si au avut mare succes. Acestea au fascinat milioane de telespectatori din lumea intreaga datorita povestilor impresionante aduse in prim plan, puse in scena de actori talentati.
Serialele turcesti se afla in preferintele multor romani deoarece prezinta un stil de viata diferit si o cultura aparte care ii atrage enorm.

Seriale turcesti: "Pretul fericirii"

Serialul "Pretul fericirii" ("Yasak Elma") readuce in atentia publicului din Romania, povestea captivanta a luptei pentru a reusita in viata, ce presupune alegeri dificile, decizii radicale, intrigi, dar si rasturnari de situatie.
Publicul va redescoperi personajele preferate, interpretate impecabil de actori carismatici si talentati, captivi intr-o intriga de familie cu semnificatii surprinzatoare.

Telespectatorii au redescoperit personajele preferate, interpretate impecabil de actori carismatici, captivi intr-o intriga de familie cu semnificatii surprinzatoare. Personajele principale ale acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Sevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor descoperi, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Serial turcesc "Pretul fericirii" poate fi urmarit luni si marti pe Kanal D, de la ora 20:00.

 

Seriale turcesti: Dragoste infinita

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil.

Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiind o fire rationala, acesta nu crede in miracole, si cu atat mai mult in miracolul dragostei.

Insa lumea lui monotona este intoarsa pe dos odata cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) in viata sa.

Provenind dintr-o familie instarita, Nihan traieste in zona rezidentiala a cartierului. Totusi, ea nu rezoneaza cu valorile mediului in care a crescut si se distanteaza de lumea din care face parte.

Desi pare imposibila, dragostea dintre Kemal si Nihan va depasi diferentele de pozitie sociala si va dainui dincolo de orice obstacol, chiar si dincolo de moarte.

Serialul "Dragoste infinita" poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 09:15 si sambata-duminica de la ora 08:45, la Kanal D.

Seriale turcesti: "Nemilosul Istanbul"

In acesta toamna, Kanal D le aduce inca un motiv de bucurie fanilor serialelor turcesti o noua productie impresionanta, „Nemilosul Istanbul”/ („Zalim Istanbul”), povestea luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata decenta intr-un oras tentacular, plin de capcane. Fie ca vin din partea strainilor sau chiar a celor apropiati, acestea pun la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei.
Noul serialul va aduce in atentia publicului povestea impresionanta de viata a unei mame care lupta sa isi cladeasca o viata decenta, alaturi de cei trei copii ai sai, intr-un oras al tuturor posibilitatilor, dar totodata si plin de capcane si obstacole ce pandesc la tot pasul.
Productia turceasca o prezinta pe Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul central al serialului, care locuieste cu cei trei copii ai sai intr-un mic oras din Turcia; insa traiul acestei familii la limita saraciei si dorinta de a avea o viata mai buna o determina sa se mute in Istanbul, un oras in care, considera ea, oportunitatile sunt uriase pentru a se realiza.

Odata mutata in orasul tuturor posibilitatilor, Seher il va reintalni pe Agah Karacay (Fikret Kushan), un barbat realizat, o veche cunostinta a femeii. Insa aceasta intalnire va fi un test pentru cei doi, precum si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Din distributia serialului fac parte actori celebri, cunoscuti si indragiti de publicul din Romania. Astfel, ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).
Din perspectiva scenariului productiei, este interesanta proiectarea orasului Istanbul ca un personaj in sine, un amestec de fascinatie, pericol, promisiuni, de multe ori desarte, dar si impliniri pentru care trebuie sa lupti cu inversunare. Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viata, de oportunitati, dar care te inghite cu totul daca nu ai calitatile si determinarea necesare sa ii faci fata.

Nu ratati, din 7 octombrie, la Kanal D, serialul turcesc, „Nemilosul Istanbul”, o productie care isi va purta publicul printr-un carusel al emotiilor de tot felul. Treceri de la cea mai neagra disperare la o raza de speranta, intalnirea personajelor principale cu oameni providentiali sau, dimpotriva, rivali nemilosi, dragostea pentru familie, acestea sunt  fatete ale productiei, ce ii vor tine pe fanii serialelor turcesti in fata micilor ecrane, la Kanal D. Serialul va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.