3 sfaturi pentru cumpărarea de bijuterii din argint online

Author: Oana Iosif

Bijuteriile din argint strălucesc și arată foarte bine. Și o parte din plăcerea de a cumpăra bijuterii din argint este de a le proba. Dar, uneori, trebuie să cumpărați online. Fie pentru o ofertă mai bună, fie pentru că nu puteți ajunge la magazinul care are ceea ce doriți.

Internetul oferă atât de multe opțiuni diferite pentru bijuterii din argint. Indiferent de acestea, puteți avea în continuare o experiență de cumpărare excelentă dacă urmați câteva sfaturi simple de cumpărături online de bijuterii din argint.

Înțelegeți măsurile bijuteriilor din argint

Dimensiunea sau lungimea bijuteriilor din argint poate să nu conteze pentru cercei, dar contează pentru majoritatea celorlalte piese. Nu vă bazați pe ceea ce arată poza. Țineți la îndemână o riglă sau o bandă de măsurat. Și fiți atenți dacă se folosesc inci, centimetri sau milimetri. Există o mare diferență între ele! Desigur, puteți oricând să returnați achiziția pentru o altă mărime, dar cine vrea să aștepte?

Măsurați-vă articolele preferate pentru o comparație. Sau tăiați o bucată de sfoară care să se potrivească cu articolul online și probați-o pentru mărime. Nu vreți ca brățara aceea să vă cadă de la încheietura mâinii sau ca acel colier să fie prea lung sau prea scurt. Mai ales dacă vreți să scoateți în evidență un pandantiv fabulos!

În ceea ce privește inelele, țineți cont de faptul că există diferite mărimi. Fie că folosiți un instrument de măsurat inele sau o bandă de măsurat pe deget, este posibil să doriți să vă încălziți mâinile la temperatura camerei. Degetele dumneavoastră se dilată și se contractă la căldură și la frig, ceea ce poate afecta dimensiunea inelului.

Utilizarea modelelor vă permite să vă prezentați bijuteriile „în acțiune". Acest lucru ar putea fi ideal dacă intenționați să vindeți, deoarece privitorii își fac o idee despre cum vor arăta piesele atunci când vor fi purtate. Dar, dacă nu sunteți un profesionist, este posibil să doriți să vă limitați la fundaluri albe pentru fotografiile cu bijuterii din argint. Ca și în cazul modelelor, modelele pot distrage atenția mai mult decât să vă pună în evidență bijuteriile. Un pistrui rătăcit, manichiuri cu forme ciudate - orice imperfecțiune ar putea afecta impactul articolului dvs.

Este argint 925 și provine dintr-o sursă de renume?

Argintul 925 este cel mai comun tip de bijuterii din argint. Este mai robust decât argintul pur, păstrând în același timp calitățile superlative ale metalului. Argintul de calitate ar trebui să fie autentificat cu o marcă 925. Marca indică faptul că metalul este un aliaj de 92,5% argint și 7,5% alte metale, cum ar fi nichel sau cupru. Aceasta este de obicei ștampilată în interiorul benzii unui inel sau a unei brățări. Sau pe închizătorul unui colier sau în partea din spate a pandantivului.

În timp ce marca ar trebui să garanteze calitatea argintului, trebuie totuși să fiți precaut. Din păcate, există oameni fără scrupule gata să vă ia banii. Verificați de două ori site-ul de pe care faceți cumpărături. Poate îi contactați și puneți câteva întrebări. Informați-vă despre politica lor de returnare. Nu există niciun motiv pentru a nu cumpăra bijuterii din argint online, dar puteți totuși să aveți grijă să vă asigurați că obțineți calitatea pentru care plătiți.

Bijuteriile din argint 925 nu sunt ieftine ca bijuteriile din argint obișnuite, dar calitatea și durabilitatea pe viață pe care o oferă merită suma suplimentară pe care o plătiți pentru ele. Există opțiuni infinite disponibile pe piață și vă puteți face cu ușurință o nouă colecție de bijuterii din argint 925 în cel mai scurt timp. Persoanele care sunt alergice la metale precum nichelul sau alama pot purta bijuterii din argint 925 fără prea multe griji, datorită caracteristicilor hipoalergenice ale argintului 925.

Cercetați și comparați prețul bijuteriilor din argint 925

Argintul sterling este un metal valoros și va exista o diferență de preț între diferiți vânzători. Cel mai bun mod de a găsi valoarea pentru bani este de a compara prețul de la mai mulți vânzători de bijuterii din argint și de a alege pe cel potrivit. Nu vă lăsați păcălit de ofertele incredibile afișate de site-urile online și fiți foarte atenți în timp ce vă alegeți partenerul de bijuterii din argint, deoarece prețurile ieftine pot fi un semn al argintului de calitate scăzută și al produselor false.

Verificați întotdeauna prețul actual de piață al argintului sterling și comparați-le cu prețurile oferite de diferiți vânzători. Luați în considerare opțiunile de rambursare și returnare oferite de vânzător înainte de a confirma achiziția. Asigurați-vă că vânzătorul este pregătit să furnizeze factura cu toate detaliile fiscale și opțiunile de rambursare.

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.