3 tipuri de pantofi care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat

Author: B.M.
Actualizat: 16 nov 2020, 19:35

Alegerea pantofilor bărbătești este esențială, pentru că aceștia reprezintă elementul-cheie care face diferența: fie completează și pun într-o lumină pozitivă outfitul, fie creează o imagine în care piesele vestimentare nu sunt în armonie.

De aceea, în rândurile următoare îți vom prezenta 3 tipuri de pantofi care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat și îți vom oferi câteva tips & tricks despre combinațiile vestimentare pe care le poți crea cu ajutorul lor.

Sneakerșii

Sneakerșii se numără în topul preferințelor adepților stilului casual, fiind apreciați atât pentru designul cool, cât și pentru confortul pe care cu greu îl pot atinge alți pantofi bărbătești. În plus, au și avantajul versatilității: îi poți purta în tot felul de combinații, în funcție de outfit, context și, de ce nu, starea de spirit. Pentru a crea o ținută lejeră, de zi cu zi, îți sugerăm să îi incluzi într-un outfit alcătuit din jeanși și o cămașă casual.

Nivelul de versatilitate a sneakerșilor este atât de mare, încât îi poți purta chiar și la o ținută smart-casual, formată din pantaloni chino, cămașă casual și sacou. Astfel, vei obține un look elegant, dar confortabil, perfect pentru anumite întâlniri profesionale. Alegerile vestimentare te pot ajuta să ai mai multă încredere în tine, iar tocmai de încredere e nevoie când vine vorba de o întâlnire de afaceri, nu?

Fiind atât de populari și de îndrăgiți în întreaga lume, există o mulțime de sneakerși, pentru toate stilurile, gusturile și personalitățile: fie simpli și sobri, fie foarte colorați, cu imprimeuri fancy, care scot orice ținută din anonimat.

Pantofii eleganți

Pantofii bărbătești eleganți sunt un must în garderoba oricărui gentleman, fiind alegerea potrivită pentru ocaziile cu adevărat speciale: o petrecere cu ștaif, o nuntă, un botez, o gală. Astfel de contexte sociale se caracterizează prin eleganță maximă, acestea fiind cuvintele-cheie care ar trebui să definească și apariția ta. De aceea, alege întotdeauna pantofi de cea mai bună calitate, așa cum sunt pantofii eleganți pentru bărbați de la BMan, obligatoriu din piele naturală, materialul cel mai rezistent în timp și cu un aspect plăcut. Alt criteriu de care îți sugerăm să ții cont sunt culorile: este esențial să creezi armonie cromatică între pantofi și costumul pe care îl porți. De asemenea, alege culoarea pantofilor și în funcție de context: la un eveniment care are dress code-ul black tie, se poartă doar pantofii negri. În schimb, la evenimente nu atât de pretențioase, poți opta pentru culori mai îndrăznețe, cum ar fi burgundy, mov, albastru.

Mocasinii

La fel ca sneakerșii, mocasinii sunt ideali atât pentru ținutele casual, cât și pentru ținutele smart-casual. Pentru o apariție elegantă și, totodată, relaxată, combină mocasini din piele întoarsă împreună cu jeanși, o cămașă casual și un sacou lejer. În plus, poți opta pentru mocasini și când îți dorești să creezi un outfit perfect pentru vacanța de vară: poartă-i împreună cu pantaloni scurți și o cămașă cu mânecă scurtă sau cu mâneci suflecate, din in. accesorizează outfitul cu ochelarii de soare preferați și așa vei avea un look în ton cu vibe-ul verii!

Când vine vorba de ținutele smart-casual, optează pentru o cromatică sobră, clasică. În schimb, dacă îți dorești o apariție casual îndrăzneață, te poți orienta la o culoare a mocasinilor neconvențională, care te va scoate din anonimat.

Ori de câte ori ai de ales pantofii pentru o anumită ținută, ține cont ca aceștia să creeze o combinație vestimentară sinonimă cu bunul-gust.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.