3 tunsori moderne care îți vor face părul ușor de aranjat

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 10 sep 2021, 01:17
Tunsori care ajută părul să se aranjaze mai ușor
Sursa: unsplash.com

Tunsoarea potrivită îți poate face părul mult mai ușor de aranjat. Iată 3 tipuri de tunsori care sunt la modă și care se potrivesc oricărei femei.

Felul în care ne tundem ne poate schimba complet fizionomia. De aceea, este extrem de important să vă alegeți o tunsoare care să se potrivească foarte bine cu trăsăturile feței, dar care să fie și la modă, în același timp. 

Tunsori care ajută părul să se aranjaze mai ușor

Cu toții ne dorim să avem părul mereu aranjat, fără să petrecem ore în șir în fața oglinzii.

Putem obține un look modern cu ajutorul tunsorii. În funcție de tipul de păr, dar și de trăsăturile feței, există mai multe tipuri de tunsori pe care le putem alege. 

Iată cum trebuie să vă tundeți, pentru ca părul să se aranjeze mai ușor:

1. Bob lung  Această tunsoare se vede cel mai bine dacă vă faceți și câteva bucle lejere.

Cu toate acestea, chiar și dacă nu aveți timp de coafat, părul va avea un aspect îngrijit, fără prea mari eforturi. După ce vă spălați pe cap, trebuie doar să uscați părul cu peria. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

2. Tunsoarea dreaptă

Părul tuns drept a fost și este în continuare la modă. Marele avantaj al acestei tunsori este că nu trebuie să vă chinuiți să aranjați părul. În plus, se potrivește oricărui tip de păr. 

3. Breton asimetric

Știm că atunci când auziți de breton, vă gândiți că este foarte greu de aranjat. Această regulă este valabilă pentru bretonul drept. În schimb, dacă optați pentru o tunsoare cu breton asimetric, nu veți pierde foarte mult timp cu aranjatul părului. Puneți puțină spumă în palme și treceți ușor prin breton. 

Soluții pentru un păr rebel

Femeile care au firul de păr subțire știu că, de cele mai multe ori, coafurile nu rezistă, orice ar face. Părul se lasă, firele se electrizează, iar impresia generală este că podoaba capilară nu este sănătoasă și îngrijită. 

Există însă câteva trucuri la care puteți apela, pentru a ține sub control firele de păr rebele. Iată care sunt acestea:

  • nu mai frecați părul cu prosopul, după ce vă spălați pe cap. Acest procedeu nu face decât să vă electrizeze firele de păr și să le rupă. Cel mai bine tamponați-vă părul ușor cu un prosop, ca să scăpați de excesul de apă
  • folosiți balsam de păr. Acest produs vă ajută să aveți părul elastic, ușor de coafat și în plus, va fi și mai ușor de pieptănat
  • nu vă spălați părul prea des. Dacă faceți acest lucru, veți îndepărta uleiurile naturale de pe scalp, iar firele de păr se vor electriza și mai tare. Spălați-vă părul de cel mult două ori pe săptămână
  • dacă știți că aveți probleme cu electrizarea părului, nu îl pieptănați niciodată atunci când este uscat
  • folosiți o perie din fibre naturale, nu din plastic, lemn sau păr sintetic
  • măștile de păr reprezintă o soluție foarte bună pentru a îngriji așa cum trebuie părul rebel

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?