3 vedete care au apelat la mame surogat. „Am încercat mult înainte, le-am spus tuturor şi nu s-a întâmplat. Este foarte greu şi deprimant‟

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 oct 2023, 05:30

3 vedete care au apelat la mame surogat

Sursa: Unsplash

Vedetele apelează din ce în ce mai mult la mame surogat, din cauza problemelor de sănătate ce nu le permit să poarte o sarcină, iar acestea sunt doar 3 ce au decis să apeleze la mame surogat.

Nimic nu se compară cu viața de familie, iar vedetele realizează asta și încearcă să își mărească familia și să se înconjoare de dragoste. Iată 3 vedete ce au apelat la mame surogat.

Citește și: Artista internațională, Paris Hilton, a anunțat nașterea primului său copil

Paris Hilton a devenit mama după ce a apelat la o mama surogat

Paris Hilton a devenit mamă, iar aceasta a împărtășit momentul emoționant cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, în urma unei postări emoționante în care se văd mâna ei și cea a băiețelului ce va face acum parte din celebra familie. „Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte", a scris Paris Hilton alături de poză.

Aceasta nu a fost însărcinată, cunoscuta personalitate, în vârstă de 41 de ani, a apelat la o mamă surogat.

Aceasta s-a căsătorit anul trecut cu Carter Reum, iar încă din acel moment, cuplu și-a dorit să își mărească familia. Visul i s-a îndeplinit în prima lună a noului an, când oamenii se așteptau mai puțin, în urma nenumăratelor apariții în care aceasta s-a arătat în cea mai bună formă a sa, cu haine mulate ce i-au scos în evidență corpul.

„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit.

Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a mai declarat aceasta după ce a devenit mamă, potrivit libertatea.ro.

Citește și: A mers la ecograf cand era insarcinata in 24 de saptamani iar medicul i-a dat o veste socanta: "O sa nasti o masinutaaa!" Cum a fost posibil asa ceva

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce alte vedete au apelat la mame surogat

Paris Hilton nu este singura vedetă ce a apelat la o mamă surogat pentru a își mări familia, prietena ei bună, Kim Kardashian, a folosit această metodă de două ori.

Kim Kardashian a fost căsătorită cu Kanye West, iar cei doi au împreună patru copii. La a doua naștere, Kim a avut parte de niște complicații ce au făcut ca aceasta să piardă mult sânge, urmând astfel să aibă parte de o complicate intervenție chirurgicală.

Nancy Juvonen, soția prezentatorului Jimmy Fallon, a fost nevoită să apeleze la o mamă surogat pentru a își mări familia. Cei doi au încercat timp de 5 ani să conceapă un copil, iar acest lucru i-a epuizat emoțional și fizic. În prezent, cei doi au parte de familia dorită, având doi copii, Frances Cole şi Winnie Rose. „Am încercat mult înainte, le-am spus tuturor şi nu s-a întâmplat.

Este foarte greu şi deprimant‟, declara Jimmy Fallon.

Sarah Jessica Parker este o actriță cunoscută pentru nenumărate roluri celebre pe care le-a jucat. Actrița este căsătorită cu Matthew Broderick, iar cei doi aveau deja un fiu atunci când au decis că familia lor nu este completă și că mai este nevoie de un copil. Atunci cei doi au apelat la o mama surogat, iar aceasta le-a adus pe lume gemele Marion şi Tabitha, iar actrița spune că experiența a fost una similar cu cea de când a născut ea.

Citește și: Nu putea ramane insarcinata pe nicio cale, asa ca cele doua surori ale ei s-au oferit sa fie mame surogat! A treia sarcina i-a socat pe toti! Nu se asteptau sa se intampla asa ceva

Surse: Facebook Paris Hiltonlibertatea.ro, clickpentrufemei.ro 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.