3 zodii care nu au noroc în dragoste. Relațiile lor nu rezistă și ajung mereu în pragul despărțirii

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 sep 2022, 06:25

Zodiile care suferă din dragoste

Sursa: canva.com

Pentru unii nativi ai zodiacului, dragostea este un subiect delicat. Iată care sunt cele 3 zodii care suferă mult din dragoste și care cu greu reușesc să își găsească fericirea.

Când vine vorba despre dragoste, unele zodii nu își pot găsi deloc liniștea și fericirea. De cele mai multe ori, relațiile de cuplu ale acestor nativi ai zodiacului ajung să se destrame, lucru care le provoacă nefericire. Aceste zodii suferă cel mai mult din dragoste și până să își găsească sufletul pereche trec prin foarte multe decepții.

Cele 3 zodii care nu au noroc și dragoste. Varsă lacrimi amare și suferă mult 

3 nativi ai zodiacului întâmpină mai tot timpul dificultăți atunci când vine vorba despre iubire. Cei născuți în zodiile Pești, Scorpion și Rac ajung să verse lacrimi amare din dragoste. Uneori, acești nativi ai zodiacului chiar se simt urmăriți de ghinion, având în vedere că poveștile lor de dragoste ajung mereu într-un moment de cotitură. 

1. Rac

Racii ajung să sufere din dragoste din cauza caracterului pe care îl au.

Acești nativi au o sensibilitate aparte, pun mare preț pe ceea ce spun și cred alții despre ei, astfel că orice comentariu ajunge să le influențeze starea de spirit. În relațiile de cuplu, Racii au tendința de a se implica mult prea mult și de a da totul de la început, lucru care îi face pe acești nativi ai zodiacului să fie foarte vulnerabili. Racii trăiesc foarte mult în trecut, lucru care nu le este tocmai favorabil.
Cei născuți în această zodie fac comparație cu ceea ce au trăit în trecut și caută mereu să retrăiască momentele în care au fost cu adevărat fericiți, lucru care nu este tocmai pe placul partenerului de viață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Racii au nevoie de înțelegere și trebuie tratați cu răbdare, iar atunci când nu primesc aceste lucruri, în relațiile lor apar problemele. 

Citeste si: Horoscop 2022. Cel mai bun an pentru persoanele născute în aceste zodii. Scorpionii și Săgetătorii, câștiguri financiare importante în 2022

2. Scorpion

Scorpionii vor totul sau nimic, sunt posesivi și își doresc ca partenerul de viață să le ofere totul, indiferent de situație.

Acești nativi nu pot accepta jumătățile de măsură, majoritatea discuțiilor fiind provocate chiar de ei. Scorpionii sunt suspicioși și ajung mai tot timpul în conflict cu persoana iubită din cauza geloziei. Cei născuți în zodia Scorpion ajung de multe ori în pragul despărțirii, iar aceste momente delicate îi afectează foarte tare pe acești nativi. În momentul unei despărțiri, Scorpionii vor avea tendința de a dramatiza totul, asta și pentru că atunci când pierd persoana iubită, ei își pierd încrederea în ei și acea senzație de siguranță. 

Pentru ca relațiile Scorpionilor să funcționeze, acești nativi trebuie să comunice foarte mult cu persoana iubită. 

3. Pești

De fiecare dată când intră într-o relație, Peștii au impresia că va fi ultima, motiv pentru care își pun sufletul pe tavă. Pentru că sunt foarte sinceri, acești nativi ai zodiacului ajung să fie răniți de partenerii lor, mai ales dacă nu sunt cei potriviți. Peștii iubesc cu patos din primul moment, iar cea mai mare greșeală a lor este că oferă totul de la început. Din acest motiv, partenerii lor de viață ajung să se plictisească, mai ales dacă Peștii nu știu să întrețină flacăra pasiunii. 

Citeste si: Ianuarie 2022: Horoscop sănătate. 2 zodii vor întâmpina probleme de sănătate după sărbători. Berbecii, în formă maximă în ianuarie