3 zodii care traiesc viata din plin! Uite cat de mult se iubeste nativul Leu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2018, 11:20

Nativii zodiilor de mai jos iau totul de la viata.

Leu  
Sunt fideli esentei lor si se indragostesc nebuneste de propria persoana in fiecare zi. Aceasta dragoste de sine este reala. In timp ce un Leu slab poate trece aceasta linie catre un soi de aroganta, un Leu bine echilibrat pastreaza un nucleu al stimei de sine oriunde ar merge. In loc sa se indeparteze de lumina reflectoarelor, acestia se indreapta spre centrul scenei, dornici sa arate lumii de ce sunt în stare.

Un Leu stie ca lucrurile marete se fac dupa expunerea la risc si ca insecuritatea este unul din factorii care favorizeaza esecul.
 
Sagetator
Sagetatorii au ca misiune experimentarea fiecarui lucru pe care viata poate sa-l ofere. Vor sa calatoreasca in lume, sa intalneasca oameni interesanti si sa aiba nopti salbatice si pline de aventura. Ei nu au timp sa lase indoielile sa-i tina pe loc. Este adevarat ca natura lor ar putea atrage cativa invidiosi care sa se razbune pe curajul lor, dar un Sagetator nu se lasa niciodata invins.
Sunt capabili sa obtina tot ce-si doresc si nu se tem niciodata sa iasa din zona lor de confort si sa incerce ceva nou. Misiunea lor principala este sa traiasca la maxim.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.