3 zodii de femei super harnice. Sunt mana cereasca la casa omului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 03:55

Cine nu si-ar dori sa leneveasca macar o zi, de dimineata pana seara, sa se rasfete pur si simplu nefacand nimic?

Ei bine, sunt si astfel de oameni, desi pare greu de crezut. Sunt super harnici si le place sa fie mereu ca intr-o competitie din care trebuie neaparat sa iasa invingatori.

Gemeni

Cu o energie debordanta, aceasta femeie simte ca are mereu ceva de facut. Daca nu gaseste, inventeaza ceva numai sa aiba mereu cate o ocupatie, pentru ca nu poate sa stea o clipa.

E in stare sa faca mai multe lucruri odata parca fara sa oboseasca. Face curatenie, gateste, calca dar face si temele cu copiii. Si nu se plange niciodata, nu se lasa coplesita. Si niciodata nu se plange de greu, chiar daca uneori pana si ei ii mai slabesc fortele.

Rac

Femeia nascuta in zodia Rac este parca special creata pentru a fi sotie si mama.
Este gospodina perfecta, chiar daca putin cam dezordonata. Face orice in casa, inclusiv este in stare sa repare chiuveta stricata sau sa schimbe gresia din baie. Nimic din ceea ce este facut de mana omului nu ii este strain. Are intotdeauna grija de ceilalti, indiferent ca sunt parinti, copii, sot, colegi sau prieteni care i-au calcat pragul casei. Iar ceea ce gateste se numeste "curcubeu pe cerul gurii".

Berbec

O alta femeie energica, plina de viata este cea nascuta in zodia Berbec.
Nativa este in stare sa... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.