3000 de ani de frumusete! Cum si-au schimbat femeile standardele si stilul de-a lungul timpului!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Va prezentam o lectie despre frumusete si feminitate! Iata cum s-au schimbat standarele de frumusete in decursul a 3000 de ani!

Frumusetea este un concept relativ care nu are niste standarde fixe, bine stabilite. Dovada sta si clipul de mai jos, care prezinta evolutia idealului feminin de-a lungul timpului.

Spre exemplu, in perioada renascentista (anii 1400- 1700) erau foarte apreciate damele plinute, cu burta, cu solduri late si cu o piele alba.

Aceste trasaturi sunt foarte diferite de ceea ce se cauta astazi: talie de viespe, sani si posterior mari, piele usor bronzata.

Iata imaginile:


Kanal D cauta concurente pentru "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Ai peste 18 ani si esti mai interesata de atitudinea afisata decat de tinuta

purtata?

Intra pe casting.kanald.ro si inscrie-te in singurul concurs care rasplateste stilul personal! Uimeste o tara intreaga si poti castiga premiul cel mare: 100.000 lei plus o colaborare care sa iti lanseze cariera in televiziune.

Toamna asta imbraca-te in stilul tau si arata cine esti in cel mai incitant show al sezonului: Bravo, ai stil! Numai la Kanal D!

 

Taguri: