35 de kilograme în minus, cu Anastasia Valter Shape

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:14

Am slabit 35 de kilograme cu Anastasia Valter Shape dupa ce, in urma unei deceptii in dragoste, ma ingrasasem 25 de kilograme.

Nu am fost niciodata o silfida, am oscilat mereu in jurul greutatii de 65 de kilograme, insa nu ajunsesem vreodata la 90 de kilograme, asa cum s-a intamplat dupa acea deceptie.

Stie toata lumea cat de greu este sa suferi din dragoste, mai ales cand cel despre care credeai ca e alesul si cu care urma sa faci nunta te paraseste cu cateva saptamani inainte de marele eveniment.

Si, desi unele persoane slabesc spectaculos atunci cand sufera, altele, cred ca foarte multe, mananca necontrolat. Iar eu am mancat, am mancat, am mancat, chiar si noaptea... Am inceput sa imi cumpar haine cu un numar mai mare, mi-am zis ca am timp sa slabesc, a mai trecut o vreme fara sa schimb ceva, Si m-am ingrasat vazand cu ochii, pana am ajuns sa cantaresc 90 de kilograme.

Ma detestam cand ma priveam in oglinda si ma simteam oribil; se faceau glume pe seama mea, ma miscam greu, nu mai aveam incredere in mine...

Atunci m-am hotarat sa fac ceva ca sa slabesc, numai ca nu stiam inca ce. Auzisem si citisem ca dietele sunt foarte greu de respectat, miscare nu puteam sa fac pentru ca simteam ca obosesc foarte repede, bani de o eventuala operatie nu aveam.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Curand insa am auzit de pastilele Anastasia Valter Shape si, desi initial eram reticenta deoarece imi era teama sa nu aiba efecte adverse, dupa ce am aflat ca sunt realizate numai din plante si ca nu reprezinta niciun pericol pentru organism, mi-am zis

sa incerc.

Le-am luat o saptamana si am inceput sa simt ca nu mai am acea pofta nebuna de mancare! Eram foarte incantata. Am continuat inca patru saptamani si, spre surprinderea mea, am dat jos 9 kilograme! Mancam mult mai putin- nu mai simteam nevoia, reusisem sa renunt si la dulciuri, si incepusem sa fac si ceva miscare.

Am continuat sa iau pastilele si, in inca trei luni, am mai slabit 26 de kilograme, ajungand astfel la o greutate chiar cu mult mai mica decat inainte sa ma ingras! Ma simteam cu totul alt om, eram

pur Si simplu fericita! Si asta gratie ajutorului si impulsului oferite de pastilele Anastasia Valter Shape!

Afla mai multe detalii pe www.anastasiavalter.ro

 

Taguri: