4 ani fără Stela Popescu. Ce se întâmplă la mormântul regretatei actrițe?

Autor: Amalia Georgescu
mormant stela popescu Foto(4)

4 ani de la moartea actriței Stela Popescu

Sursa: Facebook Stela Popescu și captură cancan.ro

Pe 23 noiembrie 2017, marea actriță Stela Popescu a încetat din viață. Astfel, în acest an se împlinesc 4 ani de la dispariția acesteia. Ce se întâmplă la mormântul actriței?

Pe 23 noiembrie se împlinesc 4 ani de la moartea actriței Stela Popescu. Considerată una dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe din România, Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Ce se întâmplă la mormântul actriței la 4 ani de la decesul acesteia?

Cum arată mormântul actriței Stela Popescu la 4 ani de la moartea acesteia?

Stela Popescu a murit în urmă cu 4 ani din cauza unui accident vascular cerebral masiv.

Actrița a fost găsită fără viață în locuința ei, de către fiica adoptivă Doina Maximilian. Cu toate că au fost alertate imediat autoritățile, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața regretatei Stela Popescu. În plus, în urma autopsiei efectuate ulterior s-a descoperit că actrița ar fi murit cu 12 ore înainte să fie găsită fără semne vitale. 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017 și a fost înmormânată pe 26 noiembrie 2017, la Cimitirul Cernica.

Deși au trecut 4 ani de la moartea marii actrițe, cei care au iubit-o și au apreciat-o îi cinstesc în continuare memoria. Angajații Cimitirului Cernica povestesc că la mormântul Stelei Popescu vin în fiecare an o mulțime de oameni. Aceștia fotografiază mormântul actriței, aduc flori, aprind lumânări, iar în zilele speciale, cum ar fi de 1 Martie, unii oameni aduc chiar mărțișoare la mormântul Stelei Popescu.

„La Mănăstirea Cernica vin mulți oameni în excursii, tineri, oameni mai în vârstă, în pelerinaje, și, da, toți merg să viziteze mormântul Stelei Popescu, și fac poze.

Chiar lângă crucea ei s-a pus un suport special pentru lumânări, asta pentru că sunt mulți care merg să aprindă. În noiembrie se împlinesc 4 ani, a fost una dintre actrițele extrem de iubite de public, iată, și acum oamenii merg la mormântul ei. Sunt și mulți tineri care îi lasă ba mărțișoare, în martie, ba flori, ba scrisori, versuri. Cei mai mulți vin în weekend, mare parte dintre ei iau parte și la slujbă și apoi merg la mormânt.”,
au spus angajații Cimitirului Cernica, potrivit cancan.ro.

La 4 ani de la moartea Stelei Popescu, mormântul acesteia este foarte bine îngrijit, actrița fiind foarte apreciată și după ce a încetat din viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei actrițe? Dezvăluire emoționantă

Cine a fost Stela Popescu? 

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe din România. Născută pe 21 decembrie 1935, Stela Popescu și-a construit o carieră de succes în actorie, aceasta reușind să își fructifice talentul cu care a fost înzestrată.

În plus, actrița Stela Popescu impresiona inclusiv prin trăsăturile ei, aceasta fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Stela Popescu a făcut parte din distribuția foarte multor seriale și filme, iar la teatru și-a desfășurat activitatea la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Teatrul de comedie și Opera Comică pentru Copii.

Cu o lună înainte de a împlini 82 de ani, Stela Popescu s-a stins din viață. Decesul marii actrițe a fost provocat de un accident vascular cerebral masiv, astfel că medicii nu au mai putut interveni pentru a-i salva viața. Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. 

Citeste si: Ce avere a lăsat Stela Popescu în urmă? Cum are grijă fiica ei de milioanele de euro pe care le deținea marea actriță