4 arestari preventive, cu greutate, in dosarul „mita pentru licente”!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:55

Dorin Cocos, Dumitru Nicolae, zis Niro, fostul ministru Gabriel Sandu si primarul Gheorghe stefan, alias Pinalti, vor sta in spatele gratiilor pentru 30 de zile!

Sunt imagini rare! Doi politicieni si doi oameni de afaceri cu greutate vor imparti, de azi, aceeasi celula! Au fost arestati preventiv! Din cei patru inculpati numai 3 au mai apucat sa respire pret de cateva ceasuri aerul libertatii intre expirarea ordonantelor de retinere si emiterea mandatului de arestare preventiva.

Fostul ministrul s-a grabit sa plece din fata judecatorilor imediat ce s-au terminat dezbaterile! La ora 9 si 15 minute, indata ce i-a expirat ordonanta de retinere, s-a urcat in masina care il astepta si dus a fost!

Dorin Cocos nu s-a grabit deloc! A preferat sa

isi astepte colegul de dosar, pe Nicolae Dumitru. Desi ordonanta de retinere ii expira la ora 10 fara un sfert, Cocos a mai ramas 3 ore la Inalta Curte! La miezul noptii cei doi plecau spre casele lor, dar pe fata lui Dorin Cocos nu mai era nici urma de zambet!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dorin Cocos s-a urcat intr-o masina de lux, la volanul careia s-ar fi aflat o prietena apropiata.

Cel mai probabil, s-a dus acasa la mai-tanara sa sotie. Cei doi s-au casatorit anul trecut in septembrie, la scurt timp dupa divortul omului de afaceri!
Primarul Gheorghe Stefan nu a mai apucat sa respire deloc aerul libertatii! Ordonanta sa a expirat la ora 3 noaptea. Asa ca a fost urcat in duba si dus direct la arestul central!

Dimineata, cei patru erau din nou impreuna.

In arestul politiei. Va fi pentru ei o experienta noua si putin placuta. In primavara Radu Mazare povestea tuturor cat de grea este viata in celula de numai cativa metri patrati: „nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, nu e usor. Tu crezi ca,  daca te baga intr-o camera, in care sunt opt paturi si ai loc intre paturi un metru, ele fiind trei suprapuse, una peste alta, cu un wc unde nu ai cum sa tragi apa la wc, ea curge printr-o teava.”


Procurorii sustin ca Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu ar fi prejudiciat statul cu 17, 5 milioane de euro, iar omul de afaceri Nicolae Dumitru cu alte 7 milioane de dolari.