4 filme cu Asterix si Obelix pe care trebuie neapărat să le vezi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 nov 2023, 04:20

După o pauză de 11 ani, un nou film ce îi arată pe iubiții Asterix si Obelix a fost lansat astăzi

Sursa: Facebook Astérix et Obélix

După o pauză de 11 ani, un nou film ce îi arată pe iubiții Asterix si Obelix a fost lansat astăzi. Iată alte file cu cei foi pe care trebuie neapărat să le vezi.

Asterix si Obelix sunt două personaje pe care toată lumea le cunoaște, cei doi aducând mereu un zâmbet pe buzele privitorilor, iar acestea sunt 4 filme cu iubitele personaje pe care să le vedeți.

Citește și: 5 filme cu Gerard Depardieu pe care nu trebuie să le ratezi

A fost lansat cel mai nou film cu Asterix și Obelix

Cel mai nou film ce îi are în rol principal pe cunoscuții Asterix si Obelix a fost lansat astăzi, la 11 ani de la ultima producție cinematografică ce le spune povestea celor două personaje. Astérix et Obélix: l'Empire du Milieu este numele noului film, iar acesta le va spune povestea celor doi și a călătoriei acestora în China pentru a o salva pe prințesa Fu-Yi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest nou film are multe aspecte diferite față de celelalte patru de până acum. Scenariul este cu totul unic deoarece nu mai are la bază benzile desenate ale lui Goscinny şi Uderzo, fiind astfel plin de imaginație și creativitate.

Au fost adăugate multe referințe la viața din prezent unele personaje fiind vegane, se mai pune în evidență și problema dopajului, dar și egalitatea dintre femei și bărbați.

Citește și: E de NERECUNOSCUT! Ce actor celebru de la Hollywood s-a ingrasat 40 kg?

Ce alte filme cu cele două personaje trebuie neapărat să le vezi

Astérix et Obélix contre César

Galia era ocupată în totalitate de formațiunile române ale lui Cesar, însă o regiune rezistă dominanței acestuia, mai exact Armonique, unde locuitorii au băut o poțiune magică ce îi face invincibili. În această regiune stau și Asterix și Obelix, iar cu toate că poțiunea are efect doar 10 minute, acestea sunt suficiente pentru a opune rezistență. Dar Obelix deține o putere aparte încă de pe vremea când era copil, asta deoarece a căzut în poțiunea magică, putând astfel să îi facă pe dușmani să le iasă ochii din cap.

Cesar vrea cu orice preț să îi prindă pe cei doi pentru a afla secretul poțiunii.

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

Acest film are loc în Egipt, în perioada în care acesta era condus de Cleopatra, dar după doborât de Imperiul Roman. Cleopatra a ales să își ofere inima lui Cesar, însă după o perioadă aceasta a început să se simtă ofensată de remarcile sale și i-a propus acestuia o înțelegere, mai exact să spună că poporul egiptean este cel mai măreț, dar asta doar dacă va reuși să construiască un palat fenomenal,

în trei luni. Asterix, Obelix și prietenul lor, Panoramix sunt miracolul de care Cleopatra va avea nevoie pentru a câștiga respect în fața lui Cesar.

Astérix aux jeux olympiques

Asterix, Obelix și Dogmatix au plecat în Grecia pentru a își ajuta prietenul ce suferă de o inimă frântă, însă în aceeași perioadă, galii aud diferite zvonuri cum că romanii plănuiesc să îl trimită pe Gluteus Maximus să reprezinte Roma la cunoscutele Jocuri Olimpice, iar aceștia decid să îi trimită pe Asterix, Obelix să îi reprezinte. Oficialii greci au decis însă să interzică poțiune magică deoarece este considerat un stimulent artificial, așa că cei doi vor fi nevoiți să își arate forțele fără ajutor. Care va fi câștigătorul Jocurilor Olimpice, ce va câștiga și mâna prințesei Irina?

Citește și: Filmul biografic „Michael”, cu nepotul lui Michael Jackson în rolul regelui muzicii pop. Când are loc premiera

Surse: Facebook Astérix et Obélixcinemagia.ro, rfi.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.