4 filme cu Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday din serialul cu același nume

Autor: Bianca Vidoi

4 filme cu Jenna Ortega

Sursa: Facebook Netflix

Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday, și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la vârsta de 6 ani, timp în care a reușit să își construiască o carieră cu multe filme impresionante.

Producțiile cinematografice în care Jenna Ortega apare îi pun în evidență talentul, iar aceste 4 filme îi vor accentua pasiunea pe care o are pentru actorie și autenticitatea cu care joacă fiecare rol.

Citește și: Cine sunt actorii români din serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea face parte din distribuție. Vezi ce rol interpretează

Filme cu Jenna Ortega în rolul principal

Saving Flora

Elefantul Flora și-a făcut un renume la circul Ocotillo, iar după peste 50 de ani, a venit timpul să își încheie cariera. Proprietarul circului i-a promis fiicei sale, Dawn, că o v-a trimite pe Flora la o rezervație pentru elefanți, pentru a își continua viața în siguranța. După ce și-a dat seama de costurile necesare, proprietarul decide să o eutanasieze.

Însă fiica sa nu poate accepta despărțirea de Flora, așa că într-o noapte, cele două se furișează din circ și pornesc într-o aventură de 200 de kilometric, până la rezervația elefanților.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

X

Acțiunea producției cinematografice are loc într-o fermă retrasă din Texas, unde o echipă de filmare sosește pentru a produce un film pentru adulți. Ferma unde se filmează este deținută de un cuplu de bătrâni izolați, ce prezintă pe parcursul filmului un interes tot mai mare față de tinerii oaspeți. Seara se lasă, iar interesul bătrânilor față de tineri devine din ce în ce mai  supărător, iar cu trecerea timpului se v-a transforma în violență.

Citește și: Cine este Victor Dorobanțu, magicianul care îl interpretează pe Thing în serialul Wednesday. Cum a ajuns să joace rolul Mâinii

Filme cu Jenna Ortega în rol secundar

After Words

Producția cinematografică pune în evidență o lume acaparată de internet și interese economice, iar Jane, o bibliotecară timidă, rămâne fără serviciu.

Jane și-a petrecut toată viața înconjurată de cărți, iar atunci când a rămas fără loc de muncă, singura variantă care i-a rămas este sinuciderea.

Bibliotecara alege să își petreacă ultimele zile din viață în Costa Rica, unde îl întâlnește pe Joan, un ghid turistic ce îi v-a schimba percepția vieții.

Yes Day

Allison și Carlos sunt un cuplu ce obișnuiesc să își refuze copiii și colegii de muncă, iar pentru a face o schimbare decid ca pentru o zi să nu aibă alte răspunsuri în afară de ,,da”.

Timp de 24 de ore cei trei copii ai lor vor stabili regulile. Această zi le v-a aduce familiei amintiri de neuitat prin Los Angeles și îi v-a uni.

Citește și: Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Sursa: Facebook Netflixcinemagia.ro

 

 

Taguri: