4 filme cu Jessica Biel, frumoasa soție a lui Justin Timberlake

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 dec 2023, 02:25
4 filme cu Jessica Biel, frumoasa soție a lui Justin Timberlake
Sursa: Facebook Jessica Biel

Jessica Biel și Justin Timberlake s-au cunoscut în anul 2007, iar după 5 ani, în care relația lor a trecut prin momente dificile, cei doi s-au căsătorit, iar acestea sunt 5 filme în care apare frumoasa soție.

Jessica Biel este o actriță, model, producător și cântăreață americană, iar începuturile carierei sale au fost ca vocalist. Iată care sunt celebrele filme în care apare frumoasa soție a lui Justin Timberlake.

Citește și: 4 filme în care joacă Daniel Craig. Agentul 007 a împlinit 55 de ani

Filme cu Jessica Biel

Easy Virtue

Larita este o femeie fermecătoare și divorțată, ce are o pasiune pentru cursele de mașini. Aceasta se căsătorește cu John Wittaker, un tânăr englez, iar după această decizie, femeia este nevoită să călătorească în Anglia pentru a își cunoaște socrii, care, din neplăcere, nu o vor avea la inimă. Mama lui John, doamna Whittaker, alături de surorile lui John, Hilda și Marion, vor să îi pună bețe în roate relației celor doi îndrăgostiți.

Din fericire pentru Larita, domnul Whittaker este singurul ce îi ține partea, asta deoarece împart pasiunea pentru cursele de mașini, dar și ura pentru etichetele sociale.

Cellular

Jessica este răpită, iar cu trecerea timpului, aceasta devine tot mai confuză în legătură cu motivul pentru care i s-a întâmplat ei acest lucru, însă tânăra va găsi un telefon pe care va reuși să îl pună în funcțiune pentru a apela un număr necunoscut în dorința ei de a se salva.

Ryan este băiatul ce răspunde apelului disperat și realizează că este singura speranță de viață a Jessicăi. Tânărul nu cunoaște prea multe informații despre fată, doar numele soțului ei și vocea înspăimântată ce era la telefon, însă cu toate acestea, Ryan trăiește acum într-o lume a crimei, în dorința lui să o salveze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și câți ani are Tülin Özen, superbă actriță care interpretează rolul Piraye în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

London

Această producție cinematografică o aduce în atenția publicului pe London, o fată foarte frumoasă, ce trece printr-o despărțire, de Syd. Din nefericire, bărbatul nu are cea mai bună reacție la această separare a celor doi, devenind astfel dependent de droguri și alcool.

Syd a rămas în relații bune cu prietenii fetei, iar așa va ajunge acesta să afle că aceștia îi vor organiza fetei o petrecere de rămas-bun. Acesta este convins că dacă va da buzna la petrecere, London va dori să continue relația lor. Dar este această variantă cea bună?

Powder Blue

Mai mulți locuitori ai Los Angeles-ului se vor întâlni într-un bar, după ce au trecut prin anumite experiențe traumatizante sau triste, la data de 24 decembrie.

Patronul unui striptease-bar, o stripteuză, un antreprenor de pompe funebre, un mafiot un fost preot sunt personajele interesante ce vor ajunge să se intersecteze, destinele lor fiind dependente unele de altele la sfârșitul serii.

Citește și: Cine este și câți ani are Meriç Aral, talentata actriță care interpretează rolul Ayşe în noul serial turcesc Destăinuiri, ce va începe din 3 martie la Kanal D!

Cum s-au cunoscut Jessica Biel și Justin Timberlake

Jessica Biel și Justin Timberlake au o relație de aproximativ 16 ani, fiind căsătoriți de 10 ani din această perioadă. Deși aceștia pare că au o relație puternică și fără probleme, cei doi au fost despărțiți, iar în urmă cu ceva timp, Justin Timberlake a fost surprins în niște ipostaze indecente cu o altă femeie.

Relația acestora a început în anul 2007, la scurt timp după despărțirea lui Justin Timberlake de Cameron Diaz, atunci când cei doi au fost surprinși împreună la munte, însă aceștia au negat în nenumărate rânduri că relația lor a început de atunci. Abia la un an de atunci, Jessica Biel a făcut o declarație despre relația ei privată, numind-o ,,singura parte a vieții mele care este a mea și nu pentru altcineva”.

În luna martie a anului 2011, cei doi au decis să pună capăt relației lor, însă această separare a durat doar până în luna noiembrie, atunci când cei doi au fost văzuți împreună. În luna decembrie a aceluiași an, Justin Timberlake a cerut-o în căsătorie pe actriță, iar în luna octombrie a anului 2012, cei doi s-au căsătorit.

Citește și: 4 filme regizate de Tim Burton, proaspătul iubit al Monicăi Bellucci

Surse: Facebook Jessica Bielelle.com, cinemagia.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.