4 filme horror pe care să nu le vezi dacă stai prost cu inima

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 iul 2023, 01:00
filme de groaza Foto(4)

4 filme horror pe care trebuie să le vedeți

Sursa: PixaBay

Halloween-ul este o zi ideală pentru ca pasionații de filme horror să găseacă o scuză pentru a urmări cele mai terifiante producții cinematografice.

Aceste filme  horror au idei terifiante, ce nu ne vor mai lăsa să dormim noaptea și ne vor face să ne speriem de fiecare zgomot din locuință.

Citeste si: Selçuk din serialul Infidelul este fiul unei celebre actrițe din Turcia! Iată ce relație specială are tânărul actor Tarık Emir Tekin cu mama sa!

Filme horror pe care trebuie să le vezi daca îți place acest gen

The Devil's Light

Sora Ann vrea să fie prima femeie exorcistă din cauza numărului crescut de cazuri de persoane posedate de spirite demonice. Pentru a curăța lumea de spirite negative, aceasta se înscrie la școala de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Profesorii erau sceptici în ceea ce privește primirea unei femei în această situație pentru care nu toată lumea este făcută, însă, un profesor îi oferă șansa de a învăța și a excela în ceea ce face.

Sora Ann alături de colegul ei, luptă pentru a salva sufletul unei copile, ce se credea că este posedată de același spirit de care a fost posedată și mama lui Ann. Ce va realiza Ann este că Diavolul o manipulează pentru a face ce vrea el.

Citeste si: Incident pe peronul metroului de la Piața Victoriei! Mai mulți oameni au fost răniți după ce o piatră s-a desprins și a căzut pe peron

Psycho

Norman Bates este proprietarul unei case și a unui motel, locuri, pe cât sună de prietenoase, pe atât de înfricoșătoare. Marion Crane este nefericita călătoare ce se cazează în motelul lui Norman, pentru ca mai târziu să își găsească sfârșitul în duș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pentru a își răspunde la toate întrebările legate de moartea lui Marion, sora ei împreună cu un detective privat, pleacă în dorința deslușirii misterului. Până în momentul în care criminalul va fi demascat, filmul te poartă într-o mare de nesiguranță și surprindere.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

The Shining

Jack Torrance împreună cu soția sa și fiul lor pleacă într-un hotel grandios din Munții Stâncoși pentru a avea grijă de acesta în perioada în care nu sunt clienți. Săptămânile trec, iar halucinațiile devin din ce în ce mai dese, iar fiecare membru al familiei va trece prin aceste experiențe îngrozitoare.

Danny este primul personaj din film ce realizează că acest hotel nu este ceea ce pare, multe crime având loc acolo.

Jack, ce voia să și scrie pentru cartea sa, a început să înnebunească, iar marele final va reprezenta cea mai terifiantă parte a filmului.

Citeste si: Ce este Halloween-ul. Totul despre semnificația sărbătorii și cele mai înspăimântătoare legende

Halloween

Filmul îl are în centru pe Michael Myers, cunoscut pentru crimele pe care acesta le-a săvârșit. Când avea doar 6 ani, în noaptea de Halloween a anului 1963, Michael Myers își omoară sora cea mare, iar această faptă îl va trimite  într-un spital de psihiatrie.După 8 ani de tratament, doctorii și-au dat seama că acesta este răul în persoană și după încă 7 de internare, doctorii doresc să îl transfere, dar Michael Myers evadează. Din momentul în care evadează, viața oamenilor devine un adevărat coșmar.

Citeste si: Cine este și câți ani are Nazan, soția lui Faruk din serialul Infidelul! Iată cum arată talentata actriță Name Önal fără machiaj, când nu se află pe platourile de filmare!

Sursa: cinemagia.ro