4 filme pe care să le vezi dacă actorul tău preferat este Sean Connery

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 mai 2023, 00:45

Filmele ce l-au consacrat pe Sean Connery

Sursa: Facebook

Sean Connery a murit în urmă cu 2 ani, la vârsta de 90 de ani și a lăsat în urma sa peste 90 de filme care ne lasă cu gura căscată.

Sean Connery a fost primul și cel mai bun ,,James Bond” al timpurilor, pentru care a primit numeroase premii și l-a pregătit pentru un alt film ce a fost admirat de critici, ,,Cei de neuitat”, pentru care a câștigat un Oscar și Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rolul secundar.

Citeste si: Îți place James Cameron? Iată 4 filme ale regizorului pe care nu trebuie să le ratezi

Filme cu Sean Connery în rol principal

The Name of the Rose

După moartea unui călugăr dintr-o mănăstire izolată ,în interiorul acesteia încep zvonurile specifice anilor 1327, cum că acesta este un semn al sfârșitului lumii. Un călugăr franciscan cu mintea liberă, William of Bakersville împreună cu tânărul învățăcel, Adso, sosește la mănăstire pentru a descurca tainele acestui mister.

Numai că decesele inexplicabile nu se opresc și un reprezentant al Inchiziției își face apariția pentru a pune lucrurile la punct.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Family Business

Producția cinematografică spune povestea a trei generații ce au viziuni complet diferite despre afacerea de familie pe care o au, hoția fără scrupule. Jessie este cel mai bătrân din această poveste și întruchpează un om parșiv, patriarh și complet immoral, care chiar dacă boala vrea să îl doboare, nimic nu îl face să se depărteze de afacerea sa dragă. Vito, în ciuda trecutului său, s-a îndepărtat de aceste vechi obiceiuri de a avea problem cu legea așa că își dorește ca fiul său, Adam, să stea departe de această viață, dar cum așchia

nu sare departe de trunchi, ideea unei spargeri pare foarte tentantă.

Citeste si: 4 filme regizate de Roman Polanski pe care nu trebuie să le ratezi

Filme cu Sean Connery în rol secundar

Highlander

Este povestea unui scoțian nemuritor, Connor Macleod, membru al unei "rase" de Nemuritori care pot fi uciși doar prin decapitare cu sabia. După

ce a trăit liniștit timp de peste patru secole, Connor este provocat la luptă de un adversar pe nume Kurgan. În timpul unei bătălii sângeroase din anii 1500, Connor MacLeod, scoțian de rând, războinic sărac, fusese rănit mortal, dar nu murise. Peste 500 de ani, destinul îi va readuce împreună pe cei doi, dar care va fi marele final?

The Untouchables

Filmul spune trista, dar adevărata poveste a orașului Chicago, când mafioții erau cei care erau în conducere, dar poliția a jurat să facă o schimbare și să îi prindă. În această confruntare clasică și cuoscută de toată lumea, între bine și rău, Kevin Costner joacă rolul agentului federal Eliot Ness, Robert de Niro pe cel al celebrului mafiot Al Capone, iar Sean Connery este Malone, polițistul care îl învață pe Ness cum să învingă Mafia: să tragă repede și să tragă primul.

Citeste si: Se lansează primul episod din House of the Dragon. Cum arată trailerul serialului mult așteptat de fanii Games of Thrones

Surse: cinemagia.ro, musa.news

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.