4 idei de ținute pe care le poți aborda la petrecerea de botez a copilului prietenei tale!

Author: Diana Tilă

Urmează să participi la botezul bebelușului cele mai bune prietene? Ești puțin nostalgică atunci când te gândești cât de mult ați crescut, v-ați maturizat și ați evoluat împreună? Vrei să ai o apariție care să rămână în mintea invitaților pentru multă vreme, dar să te simți și confortabil, în același timp? Nu ai participat foarte des la astfel de evenimente, nu te pricepi la modă, nu ai haine elegante în dulap sau, pur și simplu, ești puțin nehotărâtă și ai avea nevoie de un sfat? Atunci acest articol este exact ceea ce căutai, deoarece conține 4 idei de outfituri potrivite pentru acest gen de eveniment.

Iată ce poți să porți la un botez, astfel încât să arăți și să te simți foarte bine

1. O rochie de seară

În primul rând, dacă participi la un botez și vrei să ai o ținută de neuitat, care să te pună într-o lumină bună, poți să apelezi la o rochie elegantă, de seară, care să-ți pună formele în valoare. În acest caz, poți să arunci o privire pe site-ul celor de la StarShinerS, unde vei găsi multe modele de rochii de seară, special concepute pentru ocazii speciale. Așadar, este imposibil să nu găsești ceva care să te reprezinte și avantajeze din toate punctele de vedere.

2 Salopetă

În al doilea rând, dacă vrei să fii mai lejeră, să te simți mai confortabil și să ai parte de mai multă libertate de mișcare, salopetele sunt întotdeauna alegerea perfectă pentru asta. Poți să alegi fie una cu mânecă scurtă, fie una cu mânecă lungă, în funcție de preferințe, anotimp și forma corpului tău, iar asortată cu o pereche de sandale, o gentuță și un sacou, va fi perfectă!

3. Pantaloni de stofă cu sacou

În continuare, poți să te îmbraci și mai lejer de atât, purtând o pereche de pantaloni de stofă sau chiar de piele, alături de un sacou larg sau pe corp, din nou, în funcție de gusturile tale și de forma corpului. Asortate cu o pereche de pantofi eleganți și cu o geantă de tip „poștaș”, vei crea outfitul ideal!

4. Fustă cu bluză

Nu în ultimul rând, dacă se potrivește preferințelor tale și îți surâde ideea, ai putea chiar să optezi pentru varianta de a purta o fustă cu bluză sau o cămașă elegantă. Încearcă să alegi o fustă mai mulată, de lungime medie, care să acopere exact atât cât e nevoie și nu-ți fie teamă să experimentezi și noi ținute pe care, poate, până acum nu le-ai mai încercat!

În concluzie, dacă îți dorești să ai o ținută în care să te simți bine și care să fure toate privirile invitaților, rămânând în mintea lor, oricare dintre ținutele de mai sus poate fi o variantă bună, atât timp cât combini hainele și nuanțele corespunzător, ținând cont de forma corpului tău.

 

Sursă foto: Pexels.com.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.