4 lucruri pe care să le căutați la pantalonii de înaltă calitate pentru femei

Author: Alina Petre
Actualizat: 13 ian 2023, 17:00

Puține articole vestimentare sunt la fel de greu de cumpărat ca pantalonii de muncă. Întotdeauna exista o zonă problematică și eram convinși că găsirea perechii perfecte de pantaloni de damă nu era posibilă fără o croitorie costisitoare.

 

Apoi, problema a devenit clară: potrivirea este foarte personală. Nu orice siluetă care funcționează pentru alții ni se va potrivi personal. Cu toate acestea, găsirea unei perechi de pantaloni de damă cu o construcție de înaltă calitate vă va crește șansele de a o nimeri pe cea potrivită. După ce am testat mai multe perechi diferite, am observat că pantalonii de rochie pentru femei de înaltă calitate au în comun aceste criterii.

Este posibil ca o pereche de pantaloni dama să aibă toate aceste calități și totuși să nu funcționeze pentru dvs. Credem că ecuația câștigătoare este asocierea acestor intuiții cu silueta potrivită pentru corpul dvs. Această parte necesită timp și experimentare. S-ar putea chiar să fiți plăcut surprinsă de ceea ce veți găsi. Așa că nu vă fie teamă să încercați ceva nou! Acei pantaloni cu picioare largi despre care nu credeați că v-ar putea veni bine cu pulovere de dama ar putea fi piesa de care aveți nevoie.

Pantalonii de înaltă calitate au o centură rezistentă la talie

Când vine vorba de a deosebi rapid pantalonii de calitate înaltă de cei de calitate inferioară, ne uităm la talie. Este întărită cu cusături și țesături suplimentare sau este o simplă bandă elastică? În zilele noastre, mărcile optează de obicei pentru opțiunea elastică pentru a economisi bani. Dar, în opinia noastră, arată ieftin, iar elasticul poate crăpa sau se poate întinde în timp. Ca să nu mai vorbim de faptul că nu ni se pare la fel de studiată ca o bandă tradițională cusută cu țesătură.

 

Puteți simți diferența cu o centură robustă destul de ușor. Dacă se simte groasă, este probabil că este întărită cu ceva numit interfață. Interfața este o căptușeală suplimentară în talie care ajută la adăugarea unei structuri mai mari și lasă o pereche de pantaloni de damă să se simtă stabilă în talie.

Uitați-vă la fermoare și închizători

Fermoarele și închizătoarele nu sunt detalii care se văd în față, așa că pot fi ușor trecute cu vederea. Cu toate acestea, mărcile fast-fashion precum Zara și H&M vor folosi aproape întotdeauna fermoare din plastic. Între timp, când ne uităm la perechi de pantaloni de damă mai scumpi, vedem mai des fermoare metalice. Aceștia sunt, în general, mai calitativi și au o estetică mai bună.

Fermoarele metalice sunt, de asemenea, mai puțin flexibile decât cele din plastic. Și, sincer, asta nu trebuie să fie un lucru rău. Când comparăm două perechi de pantaloni pe care le deținem, cu siguranță observăm că perechea cu fermoar metalic se simte mai sigură și alunecă mult mai ușor.

Pantalonii de înaltă calitate au un confort elastic

Cui nu i-ar plăcea să imite senzația colanților de yoga preferați sub formă de îmbrăcăminte de lucru? Credem că, în esența sa, totuși, ceea ce oamenii tânjesc este confortul elastic. Din fericire, nu este prea greu să testați o pereche de pantaloni de damă făcând un test rapid de întindere a țesăturii în magazine.

Este super simplu: întindeți pantalonii pe lungime și pe lățime. Cum se simt? Dacă pantalonii se întind și apoi se întorc cu ușurință în ambele direcții, înseamnă că există o întindere bidirecțională (cunoscută și sub numele de întindere în 4 direcții). Dacă o direcție se simte mai rigidă decât cealaltă, atunci probabil că pantalonii au spandex doar într-o singură direcție (stretch în 2 direcții).

Vă puteți confirma predicțiile citind eticheta cu conținutul de fibre. Țesăturile cu întindere bidirecțională au un procent mai mare de spandex. Nu am confirmat că această regulă este întotdeauna adevărată, dar, în mod normal, aceasta se situează în jurul valorii de 4% sau mai mult. Această caracteristică nu este un must-have, dar faptul de a avea o elasticitate în 4 direcții permite pantalonilor să se adapteze mai bine la forma corpului dvs. și este mai rezistent!

Construcția de buzunar contează

Pantalonii de înaltă calitate pentru femei au o calitate comună: sunt proiectați cu grijă. Acest lucru se reduce chiar și la decizii precum locul în care ar trebui să fie plasat un buzunar și modul în care acesta este format! Nu suntem experți în cusut, așa că nu putem vorbi despre aspectele tehnice ale diferitelor modele de buzunare. Cu toate acestea, putem atesta că plasarea contează!

În cazul unei perechi mai ieftine, buzunarele pot fi cusute foarte aproape de șolduri. Acest design este problematic, deoarece șoldurile sunt cea mai mare parte a pantalonilor și ar face ca buzunarele să se depărteze.

 

În schimb, o perechea mai scumpă are buzunarele care sunt decalate mai mult spre partea din față a pantalonilor, ceea ce este o soluție ușor de rezolvat pentru a evita problema buzunarelor umflate. Această soluție funcționează pentru această pereche de pantaloni, dar, din nou, va trebui să evaluați fiecare pereche în lumina celorlalți factori pe care i-am împărtășit pentru a determina dacă designul funcționează pentru dumneavoastră.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.