4 sfaturi utile pentru pariurile online

Author: Diana Tilă

Să pariezi online poate fi o adevărată provocare, drept dovadă nu toată lumea se descurcă să facă asta cu succes. Ba chiar există o mulțime de pariori începători care întâmpină diferite probleme mai mult sau mai puțin serioase.

Pentru aceștia am decis realizarea unui ghid care să le fie de ajutor în aventura numită pariuri online!

Dacă te întrebi care sunt sfaturile pe care trebuie să le respecți strictețe ori de câte ori joci la pariuri online, atunci vei găsi în rândurile următoare 4 sfaturi practice care sigur îți vor fi de ajutor.

Iată care sunt recomandările noastre:

Folosește statisticile

Dacă tot există atât de multe site-uri cu statistici utile, nu ar fi păcat să nu le folosești? Dacă vei căuta pe Google, vei descoperi o mulțime de site-uri care prezintă statistici de care te poți folosi pentru a alege cele mai inspirate pariuri.

Statisticile te pot ajuta să alegi pariurile cu șanse de câștig mai mari. De exemplu, poți analiza numărul de goluri marcate de o echipă în ultimele 5 meciuri.

Dacă în fiecare partidă echipa respectivă a marcat câte cel puțin 3 goluri, atunci poate că este o idee bună să mizezi că va marca iar peste 2.5 goluri.

De asemenea, multe case de pariuri online autorizate oferă astfel de statistici chiar pe propriul site, iar dacă tot sunt atât de accesibile, atunci trebuie să le consulți înainte de fiecare pariu.

Nu juca la orice agenție

Este important să faci cu dreptul primul tău pas în lumea pariurilor online. De aceea ar trebui să alegi o casă de pariuri licențiată. Sunt o mulțime de case pariuri online autorizate de ONJN în România, așa că nu ar trebui să îți fie greu să găsești o astfel de agenție ci ar trebui să fie chiar simplu.

De ce să alegi o casă de pariuri autorizată? Motive există cu nemiluita, însă ne vom rezuma în a-ți prezenta doar câteva dintre cele mai importante. Iată care sunt acestea:

  • Site-ul și aplicația agenției vor fi disponibile în limba română;
  • Tranzacțiile le vei face în RON;
  • Vei găsi toate evenimentele de interes pentru pariorii români;
  • Poți solicita sprijinul ONJN în cazul în care ești neîndreptățit în vreun fel anume.

Iar lista noastră ar putea continua la nesfârșit. Suntem însă siguri că te-am convins să alegi o casă de pariuri autorizată.

În caz contrar, poți suferi sancțiuni, iar acum sigur te-am convins că licența ONJN este primul aspect pe care trebuie să îl cauți atunci când vrei să joci la o agenție de pariuri online.

Fii responsabil

Poate că ar fi trebuit să începem cu acest sfat, însă nu e târziu nici acum să îți oferim acest sfat: fii responsabil.

Probabil că știi deja despre pariurile online faptul că pot crea dependență. De aceea, trebuie să fugi cât mai mult de acest risc. Cum să faci asta? Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a păstra un stil de joc responsabil, iar aici includem recomandări precum:

  • Stabilește bugete. De exemplu, gândește-te la o sumă maximă pe care ești dispus să o pariezi zilnic dar și lunar. Nu depăși niciodată bugetele stabilite;
  • Nu petrece mai mult de o oră la pariuri online, deoarece există riscul de a te lăsa dus de val;
  • Nu paria sume mai mari decât îți permiți să pierzi iar atunci când pierzi sume mari de bani, nu încerca să recuperezi banii pierduți pariind sume și mai mari. Este cea mai proastă decizie pe care o poți lua.

Joacă relaxat

Nu uita că pariurile sportive, indiferent că este vorba despre cele online sau cele jucate în agențiile fizice, nu ar trebui să fie privite ca pe un mod de a te îmbogăți.

Șansele de a obține averi de pe urma pariurilor sportive sunt foarte mici. În schimb, sunt șanse mari de a rămâne fără averi dacă nu joci responsabil.

Joacă relaxat și tratează pariurile online ca pe un mod de divertisment. În acest fel, suntem siguri că pariurile sportive nu îți pot face nici un rău iar tu te vei bucura de orice pariu plasat, indiferent de rezultatul acestuia.

Aplică și tu cele 4 sfaturi de mai sus și suntem siguri că vor da roadele pe care ți le dorești.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.