4 trăsături și identități ale bărbatului Pești

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 22 iul 2022, 04:50

Bărbații născuți în zodia Pești au câteva trăsături care pot fi recunoscute foarte ușor. Iată care sunt acestea și ce trebuie să știți despre nativii acestei zodii.

Peștii reprezintă una dintre zodiile visătoare, iar bărbații născuți sub acest semn zodiacal nu fac excepție de la regulă. Fiind ultima zodie, Peștii au luat câte puțin din trăsăturile tuturor celorlalți nativi.

Bărbatul Pești, trăsături și caracteristici

În cazul în care cunoașteți deja un bărbat din zodia Pești, probabil că îl veți regăsi în totalitate în rândurile care urmează.

Peștii au o personalitate alcătuită dintr-un amestec al calităților și al defectelor tuturor celorlalte zodii.

Sunt guvernați de planeta Neptun, așa că sunt oameni extrem de profunzi și îi deranjează superficialitatea.

Peștii adoră să cunoască foarte bine persoanele cu care interacționează și nu se limitează doar la lucrurile de exterior. Iată care sunt cele mai importante trăsături ale bărbatului Pești:

1. Este emotiv

Încă din copilărie, Peștii vor da dovadă de o emotivitate ieșită din comun.

Această parte emoțională o veți regăsi, cu siguranță, și la persoanele mature din această zodie.

Bărbații Pești plâng cu ușurință și suferă de foarte multe ori, de-a lungul vieții. Pot fi răniți prin doar câteva cuvinte aruncate la nervi. Acești nativi sunt sensibili și vor pune la suflet răutatea celor din jur. De aceea, le este greu să depășească anumite perioade dificile din viață.

2.

Este o persoană retrasă

Tocmai din cauza faptului că sunt emotivi, Peștii nu se vor deschide niciodată cu ușurință în fața unei persoane. Până nu vor vedea că pot avea încredere în cineva, vor sta retrași în cochilia lor de visători.

3. Este altruist

Peștii se numără printre cele mai generoase zodii. Acești nativi dau dovadă de un altruism ieșit din comun și de aceea, sunt prieteni de nădejde.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Le place să asculte problemele altora și încearcă să ofere cele mai bune sfaturi. Bărbații Pești sunt empatici și suferă cu adevărat atunci când cineva are probleme. Se pot sacrifica până la extrem pentru o persoană dragă.

4. Este romantic

Bărbații născuți în această zodie sunt cei mai romantici din tot zodiacul.

Adoră femeile, dar nu doar din punct de vedere al atracției fizice.

Pentru bărbatul Pești, orice femeie merită o statuie. Se îndrăgostește foarte ușor și își va răsfăța iubita cu gesturi romantice și pline de iubire. Îi place să-i dăruiască flori femeii iubite, să fie galant și să-i facă multe cadouri, pentru ca aceasta să se simtă bine în compania lui.

Ce defecte au bărbații Pești

Ca și celelalte zodii, și Pestii au defecte, iar acestea nu sunt deloc puține. Cele mai multe dintre ele provin însă tocmai din calitățile lor.

Pentru că sunt născuți într-o zodie duală, bărbații Pești pot fi destul de nehotărâți, în toate aspectele vieții. Să nu vă mirați dacă într-o zi pare că vă iubește un nativ din Pești, iar a doua zi nu mai este la fel de sigur pe sentimentele lui.

Asta se întâmplă pentru că este o zodie care visează la relația perfectă, iar dacă simte că nu o are, va căuta idealul în altă parte.

Romantismul de care spuneam mai sus se poate transforma într-un defect, dacă azi este îndrăgostit de o femeie și peste câteva zile inima lui bate pentru altcineva.

Peștii sunt recunoscuți drept bărbați care cu greu pot rezista tentației de a înșela. Nu o fac însă din răutate sau din dorința de a răni pe cineva, ci pur și simplu pentru că ei chiar cred că s-au îndrăgostit de altcineva.

Fiind visători, Peștii pot avea tendința de a lua anumite lucruri în glumă, fix când nu ar trebui. Pentru că sunt cu capul în nori, acești bărbați pot trata cu ușurintă anumite probleme, iar asta o poate răni pe femeia care le stă alături.

De asemenea, bărbații Pești au tendința de a cheltui bani fără măsură, pe lucruri inutile. Și emotivitatea puternică pe care o dețin poate deveni un defect, atunci când bărbații Pești se vor supăra dintr-un motiv banal.

Nativii acestei zodii sunt naivi, iar asta îi poate costa, pentru că pot fi răniți și dezamăgiți cu mare ușurință.