Coronavirus - Vin romanii din Italia acasa! 410 oameni din zonele cu Coronavirus au intrat in Romania prin Arad

Autor: L.S.
Actualizat: 25 feb 2020, 13:58

In 24 de ore, in Romania au intrat 410 oameni prin punctele de frontiera din judetul Arad.

In intervalul a 24 de ore, prin punctele de frontiera din judetul Arad au intrat 410 romani, care au declarat pe propria raspundere ca vin din regiunile Italiei unde Coronavirus a afectat populatia, a anuntat marti, prefectura Arad.

Toti cei 410 romani au fost indrumati spre domicilii si vor ramane izolati pentru 14 zile, dupa ce vor fi luati in evidenta de Directia de Sanatate Publica din judetele lor de resedinta.

Personalul medical de specialitate al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, care a fost suplimentat cu personal din alte județe, continuă monitorizarea persoanelor care se prezintă la intrarea în țară în toate punctele de trecere a frontierei din județul Arad, anunta realitateadearad

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp, nevoiti sa-si anuleze spectacolele. Ce au declarat cei doi artisti

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus- Tot ce trebuie sa stii despre infectia cu coronavirus: preventie, simtome si de ce nu trebuie sa te duci la spital

Citeste si: Coronavirus- O mie de oameni izolati la domiciliu, in Romania si 17 in carantina