5 accesorii pentru nunta pe care le poti comanda online

Author: D.I.

Anul 2020 pare sa nu fie unul tocmai potrivit pentru nunti, avand in vedere pandemia de Covid-19.

Inca nu se stie cum se vor putea desfasura nuntile de anul acesta, cate persoane vor participa si ce masuri se vor lua. Insa, trebuie sa iti pastrezi optimismul. Daca nunta ta deja a fost amanata, nu te intrista. Bucura-te ca ai sanatate si ca ii ai pe cei dragi alaturi, deoarece asta conteaza cel mai mult acum si profita de timpul avut la dispozitie pentru a organiza nunta visurilor tale. In continuare, o sa iti prezentam cinci accesorii si produse pentru nunta pe care nu trebuie sa le ratezi. Ele pot fi comandate online, chiar si in aceasta perioada. 

 

1. Invitatiile: ce ar fi o nunta fara invitatii? Chiar daca traim in epoca tehnologiei, invitatiile printate inca sunt ,,la moda” si sunt folosite de catre cuplurile din intreaga lume. De cativa ani, au aparut si invitatiile electronice, invitatii ce pot fi trimise foarte usor pe email sau printr-un mesaj in care poti atasa un fisier. Acestea sunt ideale in cazul in care majoritatea invitatilor nu locuiesc in acelasi oras sau chiar si tara. Poti opta pentru invitatii clasice, invitatii moderne, minimaliste, invitatii vintage si asa mai departe, in functie de stilul tau si de tematica nuntii.

2. Marturiile: reprezinta o amintire frumoasa de la nunta, de care invitatii se vor bucura cu siguranta. Astazi, ai ocazia de a alege marturii utile, cum ar fi un set de solnite, un dop pentru sticla, o lingurita si o furculita, o icoana sau poti opta pentru marturii comestibile, cum ar fi niste praline sau macarons, pe care sa le asezi in recipiente deosebite.

3. Lumanarile personalizate pentru cununie: lumanarile sunt extrem de importante pentru ceremonia religioasa si suntem siguri ca iti doresti sa ai o amintire frumoasa din acea zi. De aceea, iti sugeram sa alegi lumanari personalizate cu data nuntii si numele vostru. Alege lumanari de calitate, care nu degaja fum si care vor arde perfect, fara a picura ceara. 

4. Meniurile: orice detaliu conteaza in ziua nuntii si chiar daca invitatii poate nu vor acorda cata atentie iti doresti, vei sti ca ai facut tot posibilul pentru ca nunta ta sa fie perfecta. Poti alege meniuri care sa se potriveasca invitatiilor sau poti opta pentru meniuri inedite, care sa atraga toate privirile. 

5. Tiul: nu uita de acest material pretios, care cu siguranta te va ajuta in organizarea nuntii. Tiul-ul este folosit pentru confectionarea rochiilor de mireasa, rochiilor pentru domnisoarele de onoare, pentru realizarea decoratiunilor din sala, in special pentru scaune, arcade si coloane. De asemenea, din tiul poti face si decoratiuni pentru masini, diferite marturii si multe altele. Spre exemplu, daca vrei ca rochiile domnisoarelor de onoare sa fie unice, poti comanda tiul dintr-un magazin online si le poti croi cu ajutorul unui atelier. Daca nu iti plac decoratiunile pentru masini pe care le gasesti, cumpara tiul si confectioneaza tu unele. Pe internet, gasesti tot felul de tutoriale si iti garantam ca sunt foarte usor de realizat. 

           

Speram ca te-au ajutat informatiile prezentate si iti dorim casa de piatra pentru cand te casatoresti! 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.