Turmenicul este foarte folosit in bucatarie indiana drept condiment, avand un gust iute amarui, aromatic. Printre beneficiile sale se numara cresterea capacitatii ficatului de a elimina toxine, reducerea nivelului colesterolului, calmarea tusei si a durerii din gat, prevenirea infarctului, purificarea sangelui, prevenirea bolii Alzheimer, imbunatatirea circulatiei, are proprietati antibiotice si antibacteriene etc.
Strugurii sunt unele dintre cele mai populare fructe, iar cele mai importante beneficii ale lor sunt efectul antistres, purificarea rinichiilor, reducerea riscului de atac cerebral si a infarctului miocardic, favorizarea metabolismului celular, intarirea sistemului
Usturoiul se poate gasi la orice supermarket si, chiar daca este recomandat sa evitam consumul sau inainte de o intalnire romantica, are multe beneficii pentru sanatate. Este cunoscut ca fiind un puternic antibiotic natural, poate prefeni bolile arteriale, poate combate hipertensiunea, poate scadea glicemia, intinereste ficatul, te ajuta sa scapi de constipatie, ajuta in cazul depresiei si anxietatii, te ajuta sa treci mai usor prin perioada menstruatiei, te scapa de raceala etc.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Mananca sanatos fara sa iti fie foame!
Varza Kale contine peste 45 de substante cu efect antioxidant, avand proprietati anticancer, incetineste efectele imbatranirii, are efect antiinflamator, dfetoxifica organismul, mentine sanatatea sistemului cardiovascular, ajuta la slabit etc.
Citeste aici continuarea!