5 ani fără Cristina Stamate. Cine a fost alături de actriță până la ultima suflare

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 aug 2023, 06:10

5 ani fără Cristina Stamate

Sursa: MediaFax

Cristina Stamate s-a stins din viață acum 5 ani, în urma unui stop cardio-respirator, însă colegii și admiratorii nu o vor uita niciodată.

Cristina Stamate a părăsit scena vieții la vârsta de 71 de ani, dar în urma ei au rămas nenumărate momente și vorbe ce vor rămâne întotdeauna în sufletele oamenilor.

Citește și: Cine este mama lui Florin Piersic Junior. Au trecut aproape șase ani de la decesul acesteia. În ce relații era Tatiana Iekel cu Florin Piersic Senior după divorț

Au trecut 5 ani de la moartea Cristinei Stamate

Cristina Stamate a murit în urmă cu 5 ani, la vârsta de 71 de ani,  fiind internată de câteva zile în Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta a avut nevoie inițial de investigații în urma unei stări de rău pe care a avut-o actrița, în urma căreia a avut nevoie de asistenţă medicală.

Actrița Cristina Stamate suferea de insuficienţă mitrală şi cardiopatie ischemică, două afecțiuni grave ale inimii ce i-au adus sfârșitul. În anul 2015 aceasta a trecut printr-o operație  pe cord deschis, fiind una dintre operațiile pe care acestea la suferit la nivelul inimii. Cristina Stamate a mai trecut și prin trei operaţii de by-pass aorto-coronarian şi i s-a montat o proteză la valva mitrală.

Marea actriță a decedat la data de 27 noiembrie 2017, în urma unui stop cardio-respirator.

Cristina Stamate se odihnește în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce contine testamentul Cristinei Stamate! Actrita a dorit sa ii lase tot ce a agonisit ea unei persoane din familie!

Cine a fost alături de actriță până la ultima suflare

Cristina Stimate a fost adusă la spital de nepoata ei, iar aceasta i-a fost alături actriței până în ultima clipă a vieții. Nepoata acesteia se numește Cora și este fiica fratelui mai mare al Cristinei Stamate, ce suferă și el de diferite probleme de sănătate, fiind imobilizat la pat. ”Pe nepoata Cristinei Stamate o cheamă Cora.

Cristina a avut doi frați, dintre care unul a murit în Israel, din cauza inimii. Fratele cel mare, Valentin, are 81 de ani, locuiește în București și este foarte bolnav, tot de inimă. A făcut infarct în urmă cu ceva timp, motiv pentru care nici nu a venit la înmormântare. Cora este fata lui Valentin, de profesie inginer chimist, ca și tatăl ei, și are o fiică de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate.
Marina este studentă la Limbi Străine”.

Actrița nu a avut copii, după divorțul acesteia de actorul Dan Ivănescu, Cristina Stamate nu s-a mai căsătorit.

”Cora moștenește apartamentul de pe Brezoianu și ce mai agonisise Cristina Stamate.  Cristina nu a murit singură, cum s-a spus. Cora s-a ocupat cât a putut și de tatăl ei, și de mătușă, și de familia sa”, potrivit click.ro.  

Citește și: Amanunte nestiute despre primul si singurul sot al Cristinei Stamate! Dan Puican: "Pe sotul ei il cunosc de cand era copil..." Actrita a divortat de actorul Dan Ivanescu dupa doar 11 ani de casnicie

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.