5 cadouri in voga pentru Craciunul anului 2018

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 dec 2020, 13:13

Nu te grabi sa spui ca este prea devreme pentru a incepe sa cauti cadourile de Craciun.

Cu toate ca data de 24 decembrie nu este chiar atat de aproape, exista si daruri de care trebuie sa te ocupi din timp. Oricum ar fi, odata ce luna cadourilor va veni, e important sa stii care sunt cele mai in voga cadouri de Craciun pentru acest an. Am creat special pentru tine un top al darurilor care vor face furori in lunile de iarna!

Vacanta in Europa 

Tarile Europene devin un adevarat deliciu pentru turisti in perioada sarbatorilor de iarna. In regiuni precum Germania, Belgia sau Olanda se organizeaza in preajma Craciunului targuri care nu au cum sa nu te fascineze. Spectacole de lumini, artificii, o varietate de preparate savuroase dar si concerte care iti vor face pielea de gaina, toate acestea se regasesc in cadrul targurilor de Craciun din Europa. Tu ti-ai ales destinatia pentru vacanta de iarna?

Bijuterii 

Bijuteriile reprezinta o categorie aparte de cadouri, deoarece ele se ofera, de obicei, persoanelor foarte apropiate. Se pare ca nu vei da gres nici in acest an daca vei opta pentru a oferi drept cadouri de Craciun bijuterii. Fie ca alegi sa oferi inelul de logodna, ca vrei un set de bratari chic, o pereche de cercei sau un lantisor cu pandantiv, cu siguranta ca ofertele diversificate ale magazinelor vor fi extrem de avantajoase in perioada Craciunului! Pentru un plus de originalitate, personalizeaza bijuteriile cu mesaje speciale. 

Electronice

In fiecare an, printre cele mai bune idei de cadouri de Craciun se numara electronicele. Pentru ca tehnologia evolueaza foarte rapid, vei avea foarte multe optiuni din care sa alegi. Electronicele cum ar fi telefoanele mobile, laptopurile, tabletele, sunt cadouri care indeplinesc functii utile oricui, de aceea raman, si in 2018 alternative demne de luat in calcul daca anul acesta esti tu Mos Craciun pentru prieteni si familie!

Automobile 

Cauti idei de cadouri de lux, pentru ca obisnuiesti sa oferi doar daruri premium sau pentru ca, pur si simplu, anul acesta vrei sa suprinzi o persoana draga cu un mega cadou? Ai liber la achizitionat automobile, pentru ca in 2018 se poarta cadourile pe patru roti! Vrei sa fii in ton cu sarbatoarea Craciunului? Alege o masina de culoare rosie, care va face furori pe sosele!

Cadouri simbolice 

Daca in aceasta lista de cadouri in voga pentru Craciunul anului 2018 am vorbit pana acum doar despre daruri ceva mai costisitoare si care necesita, cateva dintre ele, chiar si un research mai amanuntit, trebuie sa stii ca in 2018 sunt in tendinte si cadourile simbolice. Astfel, poti aloca un buget mai mare, dar care va fi suficient pentru a cumpara cadouri familiei, prietenilor si poate chiar colegilor de la birouri. Ce cadouri simbolice sa alegi? Opteaza pentru cani cu mesaje de Craciun, pentru obiecte personalizate, rame foto sau accesorii pentru casa, care le vor aminti destinatarilor de gestul tau! 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.