5 cadouri pe care să ți le faci singur de Sărbători

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 dec 2022, 12:15

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, este momentul în care te înconjuri de cei dragi și încerci să-i faci și mai fericiți, oferindu-le cele mai frumoase cadouri. La rândul tău, primești daruri care te bucură, deși întotdeauna este loc de mai mult și mai bine :) Așa că ce-ar fi dacă ți-ai oferi un cadou perfect, pe care știi sigur că n-o să-l găsești sub brad? Noi venim cu 5 idei care, cu siguranță, o să te încânte:

Scaun de masaj

Un astfel de dispozitiv este răsfățul suprem, de care te poți bucura în fiecare zi, o perioadă lungă de timp. Practic, îți faci un cadou de Crăciun care o să-ți îmbunătățească starea fizică și psihică în mod constant, iar acest lucru este de neprețuit. Scaunul de masaj profesional are multe beneficii: te scapă de dureri de spate și de picioare, îți îmbunătățește circulația și alungă stresul. Iar acestea sunt doar câteva dintre efectele lui care îți vor îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

Outfit spectaculos pentru Revelion

Noaptea dintre ani este prilejul perfect pentru a fi în centrul atenției. Admirația celor din jur îți va da o stare de bine și, conform superstițiilor, așa o vei duce tot anul :) Deci, o idee excelentă este să-ți faci cadou de Crăciun cea mai spectaculoasă ținută pentru Revelion. Evită să te uiți la prețul de pe etichetă, ci pur și simplu alege după pofta inimii. Meriți ca măcar o dată pe an să îți satisfaci acest capriciu și să dai mulți bani pe o ținută pe care s-ar putea s-o îmbraci doar o noapte.

Un gadget la care visezi

Tehnologia evoluează atât de rapid și zilnic apar gadgeturi noi, care pur și simplu ne cuceresc, dar pe care tot amânăm să le cumpărăm din cauza prețului. Ei bine, Crăciunul este momentul perfect să treci peste orice rețineri și să-ți faci cadoul care să te mulțumească pe deplin. Fie că este un telefon nou sau un gadget pentru casă, cum ar fi un robot de bucătărie sau de aspirare, viața ta va fi mult mai ușoară cu acel dispozitiv la care visezi.

Bilete pentru un city-break

Întotdeauna ne propunem ca în anul următor să călătorim mai mult, să avem mai multe vacanțe și city-breakuri, dar apar mereu alte priorități și tot amânăm aceste momente până când ne trezim că s-a încheiat anul. Asigură-te că ai parte de cel puțin una dintre vacanțele sau city-breakurile visate și pune-ți sub brad biletele. Pe European Best Destination vei descoperi o listă consistentă cu sugestii pentru un city-break la distanță de 2-3 ore de zbor. Odată ce ai făcut acest pas, cu siguranță va exista motivația de a-ți face timp și de a-ți elibera agenda pentru această călătorie.

Abonament pentru sală

Fă-ți un bine și cumpără-ți de Crăciun un abonament pe tot anul la sala de sport. Este un lucru excelent pe care îl faci pentru sănătatea ta și pentru forma fizică. În plus, s-ar putea ca în această perioadă să prinzi o promoție foarte bună la un abonament de felul acesta.

Foto: Pexels

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.