5 cadouri potrivite pentru bărbați, indiferent de ocazie

Author: Lavinia Medrea

Alegerea cadoului potrivit pentru un bărbat poate fi o provocare tocmai pentru că avem atâtea opțiuni la dispoziție și e dificil de făcut o alegere. Cu siguranță că ai fost cel puțin o dată în situația de a oferi un cadou pe care bărbatul în cauză îl avea deja, care i-a fost inutil sau de care a fost prea puțin entuziasmat. Din acest motiv, cel mai bine este să mergi întotdeauna la sigur și să alegi unul dintre obiectele care vor fi pe placul oricărui bărbat. Iată câteva idei de cadouri care vor fi pe gustul oricărui bărbat și pe care le poți oferi, indiferent de ocazie.

Gadgeturi utile

Bărbații sunt interesați de tehnologie și orice device nou apărut pe care îl pot utiliza în viața de zi cu zi îi va cuceri. Deci, cu un gadget vei merge întotdeauna la sigur. Evident, fiecare bărbat în parte are preocupările și pasiunile lui și dacă știi care sunt acestea, ar fi ideal să-i cumperi ceva care să se potrivească cu acestea. Spre exemplu, dacă bărbatul este fumător, ar fi minunat să-i oferi un dispozitiv de vapat care vine cu multe avantaje, iar unul dintre cele mai importante ar fi că ar putea să îl folosească și în spații închise și astfel va rămâne alături de grup în timpul ieșirilor și îi poate susține efortul de a se lăsa de acest viciu. Un gadget care va fi potrivit pentru orice bărbat, indiferent de interesele lui, este un smartwatch. Aceste device-uri au atâtea caracteristici încât sigur va identifica mai mult de 2-3 care să-i ușureze activitățile curente. Dar poți să mergi și pe variantele clasice, cum ar fi un mobil sau căști wireless.

Parfum

Este întotdeauna o alegere inspirată... Toți bărbații vor fi încântați de un astfel de cadou, chiar dacă mai au acasă cel puțin unul. Oricât de multe ar avea, unul în plus nu strică niciodată, pentru că se consumă. E drept că trebuie să știi care sunt gusturile lui în materie de parfumuri, dar dacă îți lipsește această informație, poate deschizi cândva o discuție pe această temă, aparent fără nicio țintă, doar ca să mai faci schimb de impresii. Ori poți să-i oferi un parfum nou apărut pe piață, la modă.

Ceas

Ceasurile sunt alte articole pentru care aproape orice bărbat dezvoltă o pasiune, iar unul nou va fi întotdeauna primit bine. Din nou, trebuie să cunoști ce gusturi are în această materie, dar dacă îți lipsește inspirația, poți să alegi unul în funcție de personalitatea lui, iar pe The Trend Spotter vei descoperi informații utile în acest sens.

Portofel

Un portofel este un obiect indispensabil pentru orice bărbat. Dacă alegi unul din piele, elegant, cu siguranță că va aprecia foarte mult un cadou de acest gen. Alege-l cu atenție și asigură-te că are compartimente separate și pentru acte de identitate și carduri.

Echipament pentru sport

Dacă bărbatul care urmează să primească darul merge la sală sau practică vreun sport, atunci va fi o alegere simplă, pentru că vei ști exact care sunt articolele pe care le folosește. În cazul în care este sedentar, cumpără-i un echipament complet, cu îmbrăcăminte și teniși și astfel îi transmiți că este momentul să se apuce de făcut mișcare :).

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.