5 caracteristici la care să fiți atenți atunci când accesați un cazinou online

Author: Oana Iosif

În ultimii ani, cazinourile și jocurile online au cunoscut o creștere semnificativă în popularitate. Oamenii preferă să stea acasă și să se bucure de jocurile de cazinou online în loc să meargă la un cazinou stradal și să joace alături de alte persoane.

Motivele pentru care oamenii decid mai des asupra acestei mișcări sunt ușor de înțeles. În primul rând, jocurile online oferă flexibilitate. Puteți practica jocuri în orice moment al zilei din orice locație. Acum puteți vedea oameni care stau adesea într-un bar sau cafenea, practicând sloturi, poker sau blackjack.

În afară de asta, jocurile online sunt acum mai realiste. Datorită cazinourilor live, puteți interacționa cu dealeri reali și cu alți jucători. Astfel, te poți simți ca într-un cazinou adevărat. În plus, cazinourile clasice au un număr limitat de jocur. Pe de altă parte, site-urile de jocuri oferă de obicei sute și, în unele cazuri, mii de produse digitale de care te poți bucura din orice locație.

Tot ceea ce tocmai am spus sună destul de binr, nu-i așa? Din păcate, lucrurile nu sunt perfecte așa cum par la început. Prioritatea principală a tuturor jucătorilor nu ar trebui să fie profitul și divertismentul. În loc de asta, trebuie să fie siguri că vor rămâne în siguranță în timp ce joacă și că au ales platforma digitală potrivită pentru ei.

Cazinourile online au apărut după 1990, grație internetului și dezvoltării tehnologiei digitale. Însă mediul virtual nu este complet sigur. Experții încearcă să reducă problemele cibernetice pe care o persoană obișnuită le-ar putea întâmpina. Însă aceste lucruri nu se fac atât de ușor. Nici în viața reală nu au dispărut infractorii. Ei bine, nici nu vor dispărea complet în lumea online.

Există o veste bună pentru toți utilizatorii de internet și jucătorii din cazinourile online. Oamenii pot controla anumite lucruri și singuri pot preveni problemele cibernetice dacă sunt mai atenți pe ce dau click.

Alegerea unui cazinou online de încredere este un prim pas spre practicarea jocurilor în deplină siguranță. Din fericire, site-urile de cazinouri de renume și de încredere operează și în România. ONJN se ocupă cu reglementarea industriei de gambling. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc controlează, verifică, licențiază și sancționează operatorii de cazinouri online și nu numai.

Dar știm că unora le place să-și extindă cercetările. Din acest motiv, am decis să evidențiem principalele caracteristici de siguranță ale cazinourilor online. Mai exact, vom aduce în discuție 5 dintre cele mai importante caracteristici la care să fiți atenți atunci când accesați un cazinou online: Licență; Certificat SSL; Dezvoltatori de software de încredere; Metode de plată de încredere; Suport activ pentru clienți

Toate caracteristicile menționate sunt la fel de importante. Din acest motiv, am vrea să vorbim puțin despre ele.

Licența este importantă pentru că atestă faptul că respectivul casino online România a trecut prin filtrul ONJN. Prima confirmare a siguranței cazinoului vine sub forma unei licențe. Licența pe care TREBUIE să aibă cazinourile este emisă de autoritățile din România conform legilor existente.

Toate site-urile de jocuri online trec printr-o procedură strictă de testare care confirmă corectitudinea lor. Chiar dacă lipsește un detaliu, organismele de reglementare nu vor emite licența necesară.

Licența se află de obicei în partea de jos a site-ului, precum și în secțiunea cu informații despre cazinou. În afară de jurisdicția care a emis licența, ar trebui să existe și un număr de licență. Cu un cod unic, puteți verifica dacă aprobarea este valabilă sau nu.

Certificatul SSL nu trebuie să lipească la accesarea site-ului cazinoului online. SSL înseamnă Secure Socket Layer. Această măsură de securitate partajează de fapt informații despre serverul web pe care rulează cazinoul pe care l-ați selectat. Scopul său este de a asigura o conexiune criptată pentru o perioadă extrem de scurtă (exprimată în nanosecunde).

Deci, de ce este acest lucru important pentru un jucător? Va trebui să partajați câteva date sensibile cu site-ul web. În afară de adresa de identificare, distribuiți și informații despre metodele de plată, adresa de e-mail, parola, etc. Ei bine, toate aceste date sunt de fapt protejate de certificatul SSL. Chiar dacă un hacker reușește să vă introducă cumva datele, el sau ea nu le va putea citi. Dacă SSL nu este prezent pe site-ul de jocuri de noroc, acesta este un semnal roșu.

Odată ce ați ales platforma digitală și ați trecut de partea cu certificatul SSL, următorul pas este să vereificați jocurile disponibile. Este important ca acestea să fie realizate de dezvoltatori de software de încredere.

Calitate trebuie să fie mai presus de cantitate. Nu trebuie să ne impresioneze dacă un cazinou online oferă acces la peste 1000 de sloturi. Este mai important ca respectivele jocuri să fie realizate corect, să aibă în spate sistemul RNG și să poarte semnătura unor mari dezvoltatori de sloturi.

Totodată, un joc dezvoltat de un producător renumit înseamnă o investiție importantă făcută de cazinou, ceea ce ne demonstrează că le pasă de calitatea jocurilor etalate în fața jucătorilor.

Opțiunile de plată trebuie să fie de încredere și sigure. Ce vei face cu banii tăi după ce îi vei câștiga nu este responsabilitatea cazinourilor. Însă, preocuparea lor este să asigure un mediu securizat pentru tranzacții. Majoritatea cazinourilor profesionale oferă de obicei 4 tipuri diferite de opțiuni de plată.

 

  • Carduri de credit și de debit (MasterCard, VISA etc.)

  • Portofele electronice (Paypal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Apple Pay etc.)

  • Criptomonede (Bitcoin, BitcoinCash, Ethereum, Dogecoin etc.)

  • Carduri preplătite (PaySafeCard etc.)

Pe lângă siguranța personală, acești furnizori de plăți asigură tranzacții rapide și ușoare. Deci, opțiunile de plată fiabile nu doar confirmă siguranța, ele confirmând, de asemenea, și calitatea generală a unui cazinou.

Suportul pentru clienți este iar un criteriu de selecție și încredere. Mulți jucători neglijează asistența pentru cliențipână la momentul în care au nevoie de ajutor. În mod logic, cele mai profesioniste cazinouri se asigură că asistența pentru clienți funcționează 24 de ore pe zi.

Ar treb să existe și mai multe canale de comunicare: ​​chat live, e-mail și telefon. Telefonul este cel mai puțin important, deoarece este greu de crezut că oamenii ar face un apel internațional. Cu toate acestea, viteza răspunsurilor pe chat live și e-mail ar trebui să fie de top. Unele probleme necesită soluții rapide.

În concluzie, toate caracteristicile menționate sunt la fel de importante. Nu neglijați importanța niciunuia dintre ele. Dacă unul dintre ele lipsește, acesta ar trebui să fie un semn de întrebare pentru voi.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.