5 cupluri ce și-au unit destinele în anul 2024

Autor: Bianca Vidoi
nunti 2024 Foto(5)

5 cupluri ce și-au unit destinele în anul 2024

Sursa: Colaj

Anul 2024 a fost unul plin de experiențe memorabile pentru cuplurile celebre din showbizul românesc, iar acestea sunt 5 ce și-au unit destinele.

Iubirea a plutit în aer pentru vedetele din showbizul românesc. Nenumărate cupluri au avut parte de momente de neuitat, fie că este vorba despre nunți, cereri în căsătorie sau sarcini. Iată 5 cupluri celebre ce și-au jurat iubire veșnică pe parcursul anului 2024.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță

În prima lună a anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către Cristian Chriță, iar fără a sta pe gânduri gimnasta a răspuns afirmativ marii întrebări.

La cinci luni de la cererea în căsătorie, cei doi și-au unit destinele, la data de 8 iunie 2024, în fața ofițerului de la starea civilă.

Larisa Iordache și Cristian Chriță au sărbătorit evenimentul fericit la un restaurant de pe malul lacului Snagov. Cei doi au decis ca cununia religioasă să aibă loc în anul 2025, chiar de Ziua Copilului.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! Soțul actriței este mai tânăr decât ea

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

În luna septembrie, Larisa Iordache a dezvăluit că urmează să devină mamă pentru prima oară, prin intermediul unei poze postate pe pagina ei de Instagram. În urmă cu câteva zile gimnasta le-a transmis admiratorilor ei că va fi mamă de fată.

Ianis Hagi și Elena Tănase

Ianis Hagi a decis să se așeze într-un genunchi în fața Elenei pentru a o cere în căsătorie în luna iunie a anului 2023, iar fata a acceptat să devină soția celebrului fotbalist.

Cununia civilă a celor doi a avut loc chiar în ziua de Crăciun, după care a urmat o petrece la un club exclusivist din București. La data de 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au jurat iubire în fața Domnului, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, urmând ca petrecerea să aibă la Palatul Ştirbey, unde peste 700 de invitați au fost așteptați să petreacă alături de frumosul cuplu.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora a avut o frumoasă relație de dragoste cu Ionuț Ghenu, relație ce a durat 9 ani. Însă începând cu data de 19 septembrie, aceștia își scriu povestea de dragoste ca soț și soție. În luna septembrie a anului 2024 a avut loc cununia civilă la Serviciul de Stare Civilă a sectorului 4, iar la data de 5 octombrie 2024 a avut loc cununia religioasă la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din București și petrecerea, ce a fost organizată la salonul Jubile.

Alături de Lora și Ionuț Ghenu au petrecut aproximativ 400 de persoane.

Anda Adam și Yosif Mohaci

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios la data de 29 iunie 2024,  la Mănăstirea Cașin, acolo unde cântăreața a și fost botezată. Artista a decis să își organizeze nunta de vis, într-un mod unic și captivant. Pentru dansul mirilor, cei doi au decis să îi impresioneze pe cei peste 300 de invitați și să adauge elemente deosebite, precum doi iepurași costumați și două femei pe picioroange.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță 

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele la data de 5 octombrie, iar deși s-a dorit ca evenimentul să fie unul discret, pe rețelele sociale au apărut rapid imagini inedite de la frumosul eveniment. Nunta a avut loc la Palatul Snagov, iar inivtații au fost aleși cu multă atenție, pe listă aflându-se: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei sau Daciana Sârbu.