5 desene animate care ne-au încântat copilăria

Autor: Bianca Vidoi

Iată 5 dintre cele mai recunoscute desenele ale copilăriei

Sursa: Facebook

Când eram mici stăteam în fața televizoarelor ore în șir ca să descoperim prin ce aventuri mai trec personajele noastre preferate, acum majoritatea copiilor nu se mai uită la desene, ei stau cu tehnologia

Pentru a le arăta copiilor voștri ce desene v-au bucurat copilăria și pentru a petrece timpul împreună cu familia puteți să vizionați lista pe care v-am pregătit-o. Aceste desene animate sunt o soluție pentru micii neastâmpărați.

Desene animate care ne-au incantat copilaria

1.Tom și Jerry. Desenul animat care a câștigat 7 premii Oscar

Cunoscutul Tom și Jerry era pe ecranele tuturor în fiecare dimineață, înainte să plece la școală sau în restul zilei.

Dinamica dintre cele două personaje era ceea ce atrăgeau mii de telespectatori. Tom, o pisică ce își dorește să atragă atenția și mândria stăpânilor, dar cumva atrage doar probleme și Jerry, un șoarece inteligent, care face tot ce poate pentru a îi încurca planurile lui Tom. Acest desen a apărut pe micile ecrane în anul 1940 și a difuzat timp de 17 ani, realizând peste 110 episoade care să îi încânte atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Citeste si: Alexandru Rafila anunță cum va decurge începerea anului școlar 2022- 2023. Ministrul Sănătății nu crede că noul val de COVID-19 va afecta deschiderea școlilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

2.Clubul lui Mickey Mouse. Probabil că nu știați că trebuia să fie un iepure

Mickey Mouse este cel mai longeviv personaj din istorie, fiind creat din 1928 și făcându-și apaiția în peste 130 de filme, iar în anii 50, a apărut faimosul desen animat Clubul lui Mickey Mouse. Acest desen este difuzat și în prezent. Clubul lui Mickey Mouse este o animație pentru preșcolari, în care Mickey împreună cu prietenii lui ajută la rezolvarea unor mistere, astfel interacționând cu audiența.

3.Scooby-Doo. Trebuia să se numească inițial Too Much             

Toată lumea știe deja cine este Scooby Doo, este câinele vorbăreț, care rezolvă cazuri legate de fantome și fenomene supernaturale, de care multă lume s-ar feri, împreună cu Echipa Misterelor, din care fac parte cei 4 prieteni ai lui. Acesta este cunoscut încă din 1969 și până în prezent pentru apetitul de mâncare pe care îl are, dar și pentru morala pe care telespectatorii au aflat-o din desen și pe care vă lăsăm

să o aflați singuri.

4.Garfield și prietenii. Pisica a fost născută în bucătăria unui restaurant

Motanul portocaliu ce mânca mereu lasagna a fost un serial ce a avut ca și inspirație benzile desenate cu același nume. Serialul a fost difuzat timp de 7 ani, cu peste 120 de episoade pentru fani. Garlfield era un personaj diferit de celelalte din perioada respective, un pesimist ce avea frici și își găsea alinarea în mâncare și nu numai.

5.Bibi și Tina. Desenul animat cu o vechime de peste 10 ani

Bibi, faimoasa vrăjitoare și Tina, cea mai bună prietenă a ei, ce adoră echitația, fac echipă pentru a ajuta satul unde stă Tina în a fi unul mai bun pentru locuitori. Prietenia acestora, împreună cu iubirea pe care o au una pentru cealaltă și pentru caii lor, ajută la rezolvarea misterelor. Serialul a apărut încă din anul 2004 și a încântat o întreagă generație.

Citeste si: Vești bune pentru români! Poți beneficia de 200.000 de euro dacă respecți aceste condiții. Anunțul ministrului Economiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.