5 device-uri de pus în cadoul de Crăciun anul acesta

Author: Alina Petre
Actualizat: 20 dec 2022, 11:04

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun și e momentul să cumperi cadourile. Pentru că trăim într-o perioadă în care gadgeturile de orice fel sunt apreciate, cu un obiect din această sferă cu siguranță vei da lovitura și le vei face celor dragi o surpriză plăcută. Dacă îți lipsesc ideile, noi ți-am pregătit o listă cu 5 device-uri potrivite pentru orice persoană. Iată care sunt acestea:

Țigară electronică de unică folosință

Probabil că între apropiații tăi ai și persoane care fumează. Ca să le faci o surpriză neașteptată, pe lângă alte lucruri pe care le-ai pus în cutia lor, poți adăuga o țigară electronică de unică folosință. Este un device pe care îl vor aprecia din două motive principale: utilizarea lui este primul pas către lăsatul de fumat și o pot face chiar și în interior, fără a provoca disconfort celorlalți. Vei descoperi că există o mulțime de variante, cu diverse arome plăcute. În plus, aceste dispozitive sunt foarte ușor de folosit și nu au nevoie de încărcare. 

Smartwatch

Un astfel de gadget este extrem de util pentru persoane active, care vor să fie la curent în orice moment cu tot ce se întâmplă și care își doresc un stil de viață sănătos. Oricum, ceasurile smart sunt dispozitive cu o estetică aparte, foarte modernă, care au tot felul de caracteristici menite să ușureze viața oricui. Alege un model compatibil cu majoritatea telefoanelor, iar cel care primește în dar de Crăciun un astfel de gadget va fi la curent cu toate notificările, mesajele și apelurile în timp real, fără să stea cu telefonul în mână. În plus, își poate monitoriza ritmul cardiac, nivelul de activitate sau chiar numărul orelor de somn, ceea ce îi va fi de mare ajutor dacă își dorește să ducă o viață echilibrată și sănătoasă.

Smartphone

Dacă bugetul îți permite, pentru o persoană foarte dragă poți să cumperi un smartphone de ultimă generație, cu caracteristici superioare față de cele ale unui telefon care a fost până acum la modă. Pe The Verge vei găsi câteva sugestii cu gadgeturi foarte noi și performante, cu care vei merge la sigur și vei provoca bucuria pe care o aștepți.

Cameră de supraveghere pentru interior

Este un cadou inedit, pe care îl vor aprecia foarte mult cei care au copii sau animale de companie și chiar cei care vor să știe că apartamentul sau casa sunt în siguranță atunci când sunt plecați. Aceste camere de supraveghere inteligente se pot conecta la telefon și trimit notificări ori de câte ori detectează o mișcare. Pentru cei care își doresc un grad ridicat de securitate este cadoul perfect.

Căști wireless

Deși pare un cadou banal, cei care utilizează frecvent căștile vor aprecia în mod cert unele performante. Este alegerea potrivită pentru persoane tinere și foarte dinamice, a căror activitate este legată foarte mult de telefon. Noile modele au o conexiune rapidă la device-uri, sunet de calitate, compatibilitate universală și control inteligent, ceea ce oferă libertate de mișcare.

Foto: Pixabay

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.