5 DIETE TULBURATOARE - Uite ce sunt in stare sa faca unii pentru a SLABI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista.

 1. Omul care mananca doar ce gaseste pe strada sau in padure.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a98285-diet-disorder-1-roadkill-44df410c60eb1dc1fe0fb25aa33139ea.jpg
Rata cu cartofi prajiti sau bufnita picanta suna foarte bine pentru o cina alaturi de prietenii tai. Dar, surprinzator, Jonathan McGowan aceste specialitati sunt gatite cu carnea unor pasari gasite pe strada. Burlacul de 44 ani a ales sa manance doar ce gaseste pe strada sau in padure, pentru a evita sa mai cumpere carne de la supermarket.

Astfel isi pregateste mesele cu soareci, arici, porumbei, ciori chiar si pescarusi. Taximetristul nu ucide el insusi animalele ci le gaseste lovite sau chiar moarte pe strazi sau pe la marginea padurii.  Prima experienta de acest gen a avut-o la varsta de 14 ani cand a gatit un sarpe gasit mort. Dupa ce a terminat scoala s-a mutat singur, astfel a fost nevoit sa economiseasca bani pentru facturile curente.
 

2.

A slabit 12 kg manancand tot ce-a poftit

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a98285-diet-disorder-2-twinkle-68dbbee318024f7aab0ecbd778bfca04.jpg

Vrei sa slabesti dar totusi nu ai vrea sa renunti la placerile tale in materie de dulciuri si tot ce inseamna mancare nesanatoasa?  Ei, bine. S-a demonstrat ca acest lucru este posibil! Un profesor in nutritie, Mark Haub a demonstrate faptul ca se poate, a mancat timp de 2 luni numai prajituri si a reusit sa piarda 12 kg.

Haub este profesor la Kansas State University, a vrut sa arate ca este usor sa slabesti. Poti manca orice poftesti, secretul este sa reduce numarul caloriilor. Dupa 2 luni in care s-a rasfatat cu “mancare nesanatoasa” a ajuns la o greutate de 66 kg.
 

3. Femeia care a mancat timp de 31 de ani NUMAI pizza

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a98285-diet-disorder-3-pizza-490f7954349f9e3e515739eb8d9d127e.jpg

Nu este tocmai o dieta potrivita pentru o doamna dar este perfecta pentru ea, Claire Simmons de 33 de ani.

Claire iubeste pizza cu branza si rosii, atat de mult, ca timp de 31 de ani, nu a mai mancat nimic altceva. Cu un calcul usor, realizam ca, mananca aceasta pizza de la varsta de 2 ani. Va vine sa credeti?  Pentru a nu se ingrasa, sustine ca bea multa apa si face foarte multe exercitii fizice. Totusi, specialistii spun ca o astfel de dieta, saraca in vitamine, ii va afecta, cu siguranta, sanatatea pe termen lung. 

 

4. Omul care a apelat la ajutor specializat pentru ca este dependent de Cola

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a98285-coke-6c44bfbb17fc1a03634bffaaaa776e7b.jpg

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Darren Jones vrea sa apeleze la ajutorul specialistilor pentru a scapa de dependenta pe care o are. La 38 de ani a ajuns sa bea 42 de litri de Cola in fiecare saptamana.

Spune ca pentru el, aceasta bautura carbogazoasa este asemenea alcoolului sau a drogurilor, deoarece intra in panica atunci cand nu are sticla la indemana. I s-a recomandat sa puna apa in bautura pentru a il dilua, insa, acesta spune ca asa are un gust oribil si nu crede ca il va ajuta.
 

5. Mananca doar Tic-Tac

Natalie Cooper, in varsta de 17 ani sufera de o boala necunoscuta care nu ii permite sa manance, altceva decat Tic Tac. Doctorii nu isi pot explica dar bombonelele mentolate, Tic Tac, este singura “mancare” pe care stomacul ei o poate digera.