5 filme cu Michael Keaton, celebrul actor din seria Batman. Nu ar trebui să le ratezi. Iată de ce

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 iun 2023, 01:00

Filmul Birdman i-a adus actorului cele mai multe premii și nomimalizări

 

Sursa: Facebook

Michael Keaton este un actor cunoscut pentru talentul său și sufletul pe care îl pune în fiecare rol pe care îl joacă.

Michael Keaton și-a început pasiunea pentru actorie încă din adolescență, atunci când a încercat o carieră în stand-up ce a eșuat, însă care i-a deschis drumul către actorie. De a tunci și până în prezent, actorul american a câștigat numeroase premii precum premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor comedie și Premiul Criticii „Choice” pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa în „Birdman”.

Citeste si: Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 9, subtitrat în limba română VIDEO. Derin suferă enorm după ce tatăl ei a decis să rupă orice legătură cu ea

Filme cu Michael Keaton in rolul principal

The Founder

Filmul ,,Fondatorul” se bazează pe povestea adevărată a unui agent de vânzări, Ray Kroc, ce ajunge să îi cunoască pe proprietarii unei afaceri cu burgeri din California, Mac și Dick McDonald.

Impresionat de sistemul rapid de preparare a mâncării de la standul cu hamburgeri din San Bernardino, dar şi de mulţimea pe care o atrăgea, Kroc a întrezărit imediat un imens potenţial de francizare. El a găsit o modalitate de a ajunge într-o poziţie în care să poată obţine compania de la fraţii McDonald, creând un imperiu de miliarde de dolari. Şi aşa s-a născut McDonald’s.

Beetlejuice

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tinerii căsătoriți, Adam și Barbara Maitland, au decedar din cauza unui cățeluș, iar după ce au ajuns în Rai, aceștia au avut marea surpriză să fie puși pe lista de așteptare.

Până în momentul în care să fie îngeri, cei doi trebuie să locuiască în vechea lor casă, drept fantome. Casa este însă acum ocupată de un alt cuplu, pe care fantomele își doresc să le sperie și să plece din noul lor cămin, însă aceștia simțind că mai este cineva în casă, l-au chemat pe Beetlejuice să îi scape de spiritele rele.

Birdman

Celebru odinioară pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson vede cum dispare din amintirile fanilor. Într-o încercare disperată de a reatrage atenția și de a simți, o dată în viață, că realizează ceva apreciat atât de colegii de breaslă, cât și de publicul larg, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Pentru a reuși, bărbatul trebuie să-și ignore egoul supradimensionat, mai ales dacă vrea să-și readucă aproape și familia.

Citeste si: Vă mai amintiți de Ferda din serialul Doctorul minune? Celebra actriță Seda Bakan a devenit mămică pentru a doua oară și trăiește cele mai intense momente de fericire!

Filme cu Michael Keaton in rol secundar

First Daughter

Fiica președintelui american tânjește după o viață normală între zidurile unei prestigioase universități din California. Samantha Mackenzie este o tânără ce a trait toată viața privită de presă și de agenții secreți și tot ce își dorea era să aibă o experiență la colegiu ca toți ceilalți de vârsta ei. Cu toate că s-a departat de tatăl ei, presa transformau viața ei în show, iar situația devine și mai gravă atunci când relația ei este noua țintă a acestora.

The Trial of the Chicago 7

Ceea ce trebuia să fie un protest pașnic la Convenția Națională a Partidului Democrat din 1968 s-a transformat într-o confruntare violentă cu poliția și Garda Națională. Organizatorii protestului, printre care Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden și Bobby Seale, au fost acuzați de conspirație în vederea incitării la revoltă, iar procesul care a urmat a fost unul dintre cele mai notorii din istorie.

Citeste si: Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și alte vedete foarte cunoscute nu folosesc deodorant și fac duș mai rar: „Nu cred în antiperspirant”

Surse: cinemagia.ro, ro.celeb-true.com 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.