5 filme cu Paul Walker pe care nu trebuie să le ratezi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 iun 2023, 02:10

Filmele ce l-au făcut celebru pe Paul Walker

Sursa: Facebook

Paul Walker ar fi avut 49 de ani astăzi, dacă viața sa nu s-ar fi sfârșit într-un mod tragic, viteza luându-I viața.

Paul Walker a fost un actor extrem de apreciat și respectat, nu doar pentru modul unic ăn care apărea pe micile ecrane, dar și pentru persoana din spatele personajelor.

Citeste si: 5 filme și seriale despre viața Reginei Elisabeta a II-a

Filme cu Paul Walker în rol principal

Brick Mansions

În Detroit, într-un prezent distorsionat, case abadonate ce adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul orașului de locuitorii din Brick Mansions, degenerați care își fac singuri legea.

În Brick Mansions doar cel mai puternic supraviețuiește.

În această comunitate dură, șeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale polițistului sub acoperire Damien Collier. De fapt, cei doi au ceva de împărțit din trecut, iar granița dintre justiție și răzbunare poate fi foarte ușor de trecut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hours

În New Orleans, chiar înainte ca uraganul Katrina să lovească, o femeie însărcinată naște prematur. Femeia moare, iar copilul este în stare critică și este pus într-un incubator. Când uraganul lovește, pana de curent nu ocolește spitalul, iar pacienții și personalul sunt forțați să plece. Tatăl copilului rămâne, știind că bebelușul nu ar supraviețui unei mutări. Problema este că generatorul care alimentează incubatorul trebuie repornit o dată la câteva minute, iar bărbatul trebuie să reziste până când cineva se va întoarce să-i ajute.

She's All That

Are 18 ani. Este cel mai chipeș băiat din școală, este șeful clasei, căpitanul echipei de fotbal și prieten cu cea mai frumoasă fată. Dar când aceasta îl părăsește pentru o vedetă de televiziune, Zack Siler se întreabă cu cine va merge la balul de absolvire. Ambițiosul tânăr pune pariu cu prietenul său ca, până la bal, va reuși s-o transforme pe cea mai banală fată într-o frumoasă candidată la concursul de Miss.

Pentru pariu, Zack o alege pe Laney, fără a ști ca nimic din ce a trăit până acum nu va mai fi ca înainte.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa! Celebrul actor Caner Cindoruk a suferit cumplit din cauza pierderii celei mai iubite femei

Seriale cu Paul Walker în rol secundar

Touched by an Angel

"Atingerea ingerilor" îi are ca protagoniști pe Roma Downey în rolul Monicăi, pe actrița și cântăreața Della Reese în rolul lui Tess și pe John Dye în rolul lui Andrew. Cei trei sunt îngeri care sunt trimiși din Cer pe Pământ cu o misiune specială, aceea de a-i ajuta pe muritori. Entuziasmul inocent și bine-intenționat al Monicăi creează adeseori probleme neprevăzute. Din fericire, se află întotdeauna lângă ea, gata să o îndrume, Tess.

The Fast and the Furious

Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei ...multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini.

Dominic Toretto conduce mașina pe străzile din Los Angeles ca și când acestea ar fi proprietatea lui. Dominic își petrece timpul concentrându-se asupra curselor de mașini de maximă performanță. Cursele sunt un adevărat teatru de stradă, un câmp de luptă alimentat de adrenalină, tensiuni sexuale și viteză necontrolată.
Brian este un tip nervos și de asemenea pregătit să testeze limitele... După o discuție cu durul Johnny Tran, Dominic decide că Brian este în ordine. Iar lui Mia, sora lui Dominic, îi place mult ceea ce vede la Brian. Problema este că ei nu știu că Brian este polițist.
Brian lucrează sub acoperire. Banii se mișcă cu ușurință în aceste curse ilegale, iar polițiștii știu că o parte din aceștia sunt murdari. Dominic și Johnny sunt amândoi suspecți.
În timp ce rivalitatea dintre gașca lui Dominic și cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legăturile lui Brian cu Dom și Mia se adâncesc. El se simte într-un fel înrudit cu Dominic, iar atracția dintre el și Mia este prea puternică pentru a fi negată. Dar Brian este polițist și trebuie să decidă.

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 24, subtitrat în limba română VIDEO. Onur, încercări disperate pentru a o împiedica pe Zeynep să se căsătorească

Surse: cinemagia.ro,  4tuning.ro

 

Taguri:

Episodul 34 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 7 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.