5 filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix în timp ce se apropie sărbătorile

Autor: Bianca Hriscu
Decorațiuni de Crăciun
Sursa: pexels

Crăciunul este așteptat cu nerăbdare de toată lumea, indiferent că vorbim despre copii sau despre adulți, iar pentru a intra în atmosfera de sărbătoare cât mai repede, există câteva filme pe care trebuie să le vezi.

Cu toate că mai sunt câteva luni până la Crăciun, nu ar strica să îți faci încă de acum o listă cu filmele pe care trebuie să le vezi în preajma acestei sărbători. Există câteva producții cinematografice care te vor introduce în atmosfera de poveste și pe care merită să le urmărește alături de toți cei dragi.

Ce filme de Crăciun poți vedea pe Netflix?

A devenit o tradiție ca în fiecare an, înainte de Crăciun, toată lumea să urmărească celebrul "Singur Acasă". Ei bine, dacă în acest an îți dorești ceva nou, atunci îți propunem câteva filme de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix în timp ce se apropie sărbătorile. Cu siguranță îți vor da o stare de bine și te vor face să iubești și mai mult această sărbătoare cu adevărat specială.

1. The Christmas Chronicles 

Doi frați, Kate și Teddy Pierce, plănuiesc să îl prindă pe Moș Crăciun și se gândesc să îl filmeze pe acesta în momentul în care va ajunge în casa lor pentru a le lăsa cadourile sub brad. Ulterior, totul se va transforma într-o adevărată aventură pentru cei doi copii.  

2. A Christmas Prince

A Christmas Prince este un alt film de Crăciun pe care trebuie să îl vezi alături de cei dragi. Filmul prezintă peripețiile prin care trece o tânără, de meserie reporter, care merge, sub acoperire, la palatul unui prinț pentru a afla mai multe despre el. Ulterior, cei doi ajung să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

3. Holiday Rush

Holiday Rush este producția cinematografică care își dorește să sublinieze lucrurile care contează cu adevărat în viață. Un DJ rămas văduv și cei patru copii ai săi trebuie să facă economii și asta pentru că el rămâne șomer chiar înainte de Crăciun. Filmul este o adevărată lecție de viață, având în vedere că prezintă trecerea bruscă de la viața de lux, la un trai normal.

4. Christmas Wedding Planner 

Kelsey Wilson se ocupă cu organizarea nunților, iar în față are o mare provocare: nunta verișorului ei, care trebuie să fie una perfectă. Totul merge ca pe roate până când îl întâlnește pe Connor McClane, un tânăr care apare și îi dă întreg universul peste cap.

5. Let It Snow

Un orășel american este lovit de o furtună de zăpadă chiar în ajunul Crăciunului, întreaga acțiune a filmului derulându-se în jurul acestui detaliu.

Starea vremii reușește să dea totul peste cap.