5 filme noi care vor fi lansate în luna aprilie 2023

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 ian 2024, 08:25
5 filme noi care vor fi lansate în luna aprilie 2023
Sursa: Unsplash

Luna aprilie a anului 2023 vine împreună cu noi producții cinematografice ce vă vor ține cu inima la gură. Iată câteva filme ce vor fi lansate în luna aprilie 2023.

Luna aceasta vor fi lansate unele dintre cele mai așteptate producții cinematografice, povești pentru toate gusturile, ce vă vor impresiona. Iată filmele noi care vor fi lansate în luna aprilie 2023.

Citește și: Yigit si Lila se hotărăsc să amâne nunta, iar Kaya a o părăsește pe Ender. Vezi online live episodul 79 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Cele mai așteptate filme ale lunii aprilie 2023

Aprilie 2023 vine alături de unele dintre cele mai așteptate filme, pe care puteți să le vizionați alături de familie și prieteni, în momentele în care tot ce vreți să faceți este să vă relaxați. Renfield este primul film pe care oamenii îl așteaptă cu nerăbdare, iar acesta spune povestea servitorului lui Dracula, ce trece prin torturi îngrozitoare din partea șefului său narcisist.

Renfield este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă a acestuia, indiferent cât de degradantă ar fi, însă după secole de tortură, acesta vrea să rupă legătura dintre ei.

Beautiful Disaster este o altă producție cinematografică ce are în prim-plan o frumoasă poveste de dragoste dintre Travis și Abby. El este băiatul rău, ce petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale, iar ea este studenta eminentă, dezinteresată de băiat.

Cei doi pun un pariu, dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să stea fără să facă dragoste timp de o lună, însă dacă câștigă, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru o lună. 

Boss este un film românesc, în care se prezintă povestea lui Bogdan, un șofer de ambulanță inteligent, ce participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște.

Deși la început credeau că au scăpat, lumea lui Bogdan se răstoarnă când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției și începe să investigheze situația. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: În ce filme a jucat Lady Gaga. Celebra cântăreață a împlinit 37 de ani

Filme la care să vă uitați alături de cei mici

Le chêne este o producție cinematografică ce își concentrează atenția asupra unui stejar de 210 ani, ce devenit regele pădurii. Acest film va spune povestea lumii necuvântătoarelor, de la veverițe, gărgărițe, gaițe, furnici și  șoareci de câmp, toate ce își fac veacul în jurul copac maiestuos.

Moonbound este un film perfect de urmărit cu membrii mai mici ai familiei, acesta povestind călătoria lui Peter.

Acesta pornește în această călătorie pentru a o salva pe surioara sa, Anne, însă pentru a face asta, băiatul trebuie să meargă ăe Lună. Anne a fost răpită de maleficul Om al Lunii atunci  când a încercat să ajute un prieten să își găsească soția. În această călătorie se va lupta cu cele cinci Spirite ale Naturii: Uriașul Furtunii, Vrăjitoarea Fulgerului, Henry Grindină, Vrăbioiul Ploios și Mama Ger.

Citește și: “Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională. Serialul poate fi urmărit pe Kanal D2, în fiecare luni și marți, de la 22:00.

Sursa: cinemagia.ro

 

Taguri: