5 filme și seriale cu Jane Fonda

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 dec 2022, 09:00

5 filme și seriale cu Jane Fonda

Sursa: Facebook Jane Fonda

Jane Fonda a apărut în numeroase filme și seriale ce i-au pus în evidență talentul actoricesc, iar acest lucru i-a adus 2 premii Oscar.

Pe lângă premiile Oscar, Jane Fonda a câștigat și în cadrul decernării Globurilor de Aur, dar și multe alte premii, toate acestea în cei peste 30 de ani de carieră, în care aceasta a jucat în zeci de filme și seriale.

Citește și: 5 filme celebre cu Amza Pellea

Filme cu Jane Fonda

They Shoot Horses, Don't They

Acțiunea filmului are loc în California, în anul 1913. Producția cinematografică pune în evidență concurenții unui maraton de dans, ce așteaptă marea oportunitate de a fi observați de regizori sau producători de film. Aceasta nu este singura miză pentru care concurenții noștri se grăbesc să ajungă pe ring, 1.500 de dolari mai sunt puși la bătaie.

Printre concurenți se numără și Gloria, o actriță ambițioasă, ce de-a lungul filmului schimbă mai mulți parteneri, ca la final aceasta să devină o caricatură monstruoasă a visului american râvnit de

toți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Filme și seriale cu Kate Winslet, actrița din Avatar 2 și Titanic

No

,,Nu” este o dramă istorică, ce ne aduce la cunoștință campania electorală din 1988 care a dus la căderea dictaturii lui Augusto Pinochet. Acțiunea filmului are loc în Chile, în anul 1988, atunci când generalul Augusto Pinochet, șeful dictaturii militare care guvernează țara, este nevoit să realizeze un referendum referitor la președenția sa.

Poporul este chemat pentru a vota cu da, dacă își doresc ca acesta să mai guverneze alți 8 ani sau nu, dacă nu își mai doresc acest lucru.

Cei ce susțin răspunsul nu, au găsit un tânăr ambițios pentru a le gândi întreaga campanie, astfel încât Augusto Pinochet să nu se întoarcă la guvernare. Care va fi marele final?

Book Club

,, Book Club” urmărește viața a patru prietene, atunci când acestea se decid să citească în cadrul clubului lor de lectură,,, Fifty Shades of Grey".

Fiecare dintre cele patru femei ce fac parte din clubul de carte au o poveste aparte. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. 

Ceea ce le va aduce schimbarea este lectura unei cărți la care nu se așteptau, acest lucru le va schimba percepția asupra vieții.

Citește și: 4 filme și seriale cu Gabriela Spanic. E una dintre cele mai frumoase actrițe din Venezuela

Seriale cu Jane Fonda

,,Grace and Frankie”

,,Grace și Frankie” le urmează pe Grace, o magnată de cosmetice, ce s-a pensionat și pe Frankie, o profesoară de artă mai neobișnuită, ale căror soți, Robert și Sol, sunt avocați de divorț de succes în San Diego. Viețile lui Grace și Frankie sunt răsturnate când Robert și Sol anunță că sunt îndrăgostiți unul de celălalt și își părăsesc soțiile. Acum, femeile, care nu s-au plăcut niciodată în mod deosebit, sunt forțate să trăiască împreună și să se sprijine reciproc în timp ce navighează în următorul capitol al vieții lor.

,,The newsroom”

O redacție are parte de schimbări majore atunci când este adusă noua echipă, ce aduce rezultate neașteptate și impresionante. Această redacție era cunoscută pentru felul etic în care lucrau și cum realizau aceștia știrile. Informațiile pe care aceștia le stâng pentru a forma o știre este un mod de artă.

Citește și: Topul filmelor fantasy în opinia utilizatorilor de pe IMDb

Sursa: Facebook Jane Fondacinemagia.ro

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.