5 idei care te ajuta sa fii ca o vedeta

Author: B.M.

Cu totii suntem diferiti. Si ce bine ca este asa, pentru ca diferentele de opinii nasc mari idei.

Fiecare dintre noi avem un exemplu monden preferat si incercam, pe cat posibil, sa ne insusim din stilul acestuia, pentru ca, nu-i asa, e minunat fii precum un star! 

O persoana publica are in spate o armata de oameni care o ajuta sa fie mereu ca scoasa din cutie. O imagine perfecta are la baza munca a multor specialisti din diverse domenii (make up, hair style, moda, marketing, PR etc). A fi vedeta insa, nu presupune doar sa arati impecabil la fiecare aparitie. E mult mai mult de atat.  Iata 5 sfaturi care te ajuta sa arati ca o vedeta!

1.   Zambet perfect!

Chiar daca nu toti avem un suras desavarsit de la mama natura, avem dreptul de a avea zambetul pe care il visam. La clinica dentara Denttaglio, datorita esteticii dentare putem oricand sa implinim acest vis. Cu ajutorul coroanelor sau a fatetelor dentare, a albirii sau a tratamentelor ortodontice, cu totii putem avea un zambet ravisant.

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga. Asa ca ar fi bine sa nu trecem neobservati!

 2.    Incredere deplina

Increderea in fortele proprii este foarte importanta. Stii deja ca poti munta muntii din loc, asa ca nimic nu te opreste sa o faci! Incearca sa iti depasesti mereu limitele, sa iesi din zona de confort, pentru a putea evolua spiritual. Vedetele promoveaza ideea ca nimic nu este imposibil si prin activitatile intreprinse dovedesc cu brio asta.

3.    Stil si atitudine

Inevitabil, ne intrebam cum de stiu vedetele sa se imbrace atat de bine. Cum reusesc sa creeze aparitii demne de lauda? Raspunsurile sunt mereu mai complexe decat simplele noastre nedumeriri. Clar nu este vreo formula de fizica, sau vreo teorema care trebuie aplicata.  Hainele, coafura, modul in care te exprimi verbal sau nonverbal, parfumul, sunt elemente definitorii ale stilului personal.

Cea mai importanta parte a stilului este atitudinea. Nimic nu poate fi purtat, oricat de scump ar fi, daca nu ai atitudinea potrivita. Eleganta nu tine doar de felul în care alegi textura materialelor, firma pantofilor sau lungimea rochiei. Eleganta se bazeaza pe distinctie, naturalete si simplitate. Orice depaseste aceste limite, este derizoriu.

4.    Performanta

Oamenii de succes fac mereu ceea ce le place. Ei lucreaza intens pentru bucuria de a practica meseria preferata.

Imprumuta de la ei ambitia si determinarea! Fii excelent in munca pe care o depui, astfel incat sa te poti ridica in varful sectorului de activitate pe care il reprezinti. Alegerile, schimbarile si deciziile tale sunt si vor fi determinantii principali ai succesului tau social, emotional si profesional. Curaj!

5.    Echilibru

Fa-ti timp sa traiesti! Alege sa te bucuri de viata din plin! Spre deosebire de vedetele pe care le admiri, tu ai mai multa libertate in exprimare. Persoanele publice sunt adevarati formatori de opinie si isi analizeaza indelung actiunile, uneori suprimandu-si dorintele.

Tu preia de la ele doar exemplele pozitive si imbina-le armonios cu experientele tale personale. Esti propria vedeta chiar daca nu defilezi pe un covor rosu. Lumina reflectoarelor nu  pune mereu in valoare esentialul, iar tu trebuie sa triezi adevarul.

Libertatea de exprimare si dreptul nestingherit la opinie fac parte din cotidianul democratic in care ne aflam. Este absolut minunat sa vibram la parerile si atitudinile unor persoane publice. E flatant pentru acestea sa stie ca li s-a urmat exemplul in diverse situatii. Asta insemna ca efortul depus de acestia nu a fost in zadar si ca o buna parte din obiectivele lor au fost indeplinite. Sunt un reper pentru publicul tinta caruia i se adreseaza si vor incerca, prin actiunile intreprinse sa nu ii dezamageasca.

 

Taguri: