5 idei de asortare a cizmelor peste genunchi

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 ian 2019, 16:51

Cizmele peste genunchi sunt in trend de cativa ani si raman printre preferatele femeilor.

Ele nu par sa se demodeze, iar unul dintre motivele pentru care sunt apreciate de sezoane la rand este acela ca pot fi asortate cu o multitudine de stiluri vestimentare. Totusi, nu oricine stie sa creeze tinute dama cu cizme peste genunchi. Exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa porti cizme peste genunchi. In primul rand, intrucat cizmele peste genunchi trebuie puse in valoare, acestea nu se recomanda a fi purtate cu pantaloni care le acopera, cu fuste sau cu rochii lungi. Cand purtam cizme peste genunchi, este important sa stim cu ce sa le asortam. Asadar, in continuare, iti vom arata cateva idei de asortare a cizmelor peste genunchi. Iti poti asorta cizmele peste genunchi cu haine Atmosphere Fashion online la InPuff.

1.      Cizme si pantaloni scurti

O varianta extrem de apreciata si chiar originala este sa asortezi cizmele peste genunchi cu o pereche de pantaloni scurti din stofa. Poti opta pentru o pereche de pantaloni cu tiv intors, in nuante de negru, maro, sau gri inchis. Totusi, daca vrei sa asortezi cizmele peste genunchi cu o pereche de pantaloni scurti, este recomandat sa nu uiti sa adaugi si un dres mat, pentru a evita ca look-ul tau sa fie unul vulgar. In plus, evita pantalonii exagerat de scurti.

Poti asorta cizmele tale peste genunchi si cu o salopeta cu pantaloni scurti. Opteaza pentru o nuanta asortata cu cea a cizmelor. In plus, daca pantalonul salopetei are un design mai larg, acesta va arata precum o rochie mini, iar tu te vei bucura de un look sexy.

2.      Cizme si jeansi skinny

Singurul model de blugi pe care este permis sa il porti cu cizmele peste genunchi este modelul de skinny jeans. Evita modelele drepte, blugii boyfriend si cei cu tur lasat. Daca iti doresti sa porti cizmele peste genunchi cu jeansii tai skinny preferati, trebuie sa stii ca este recomandat ca cizmele sa fie fara toc. Pentru a completa tinuta, alege o bluza lejera, un pulover oversize sau un cardigan.

3.      Cizme si fuste midi

Cizmele peste genunchi nu se asorteaza niciodata cu o fusta foarte lunga sau foarte scurta. In schimb, poti obtine un look demn de invidiat, asortand cizmele peste genunchi cu o fusta midi, care va fi fie putin mai sus decat cizmele, fie le va acoperi foarte putin. Sunt recomandate fustele midi in A, cele trapez sau evazate. In schimb, daca iti doresti un stil office, opteaza pentru o fusta midi tip creion sau cu croiala libera. Evita fustele foarte voluminoase.

4.      Cizme si rochie

Daca vrei sa asortezi cizmele peste genunchi cu o rochie, asigura-te ca aceasta acopera putin partea de sus a cizmelor sau este chiar mai sus decat cizmele. Pentru un stil indraznet, poti alege o rochie mini, dar in acest caz, aceasta trebuie sa fie simpla si sa aiba maneci. Rochia poate fi din lana, tweed, tricot sau orice alt tip de stofa densa.

Pentru un look cu adevarat irezistibil, poti asorta cizmele peste genunchi cu o rochie tip pulover. In acest caz, opteaza pentru o rochie fara imagine, cu o culoare dintr-o gama calda de culori, precum negru, alb, gri, crem sau maro. Daca cizmele sunt largi sau cu cute, alege o rochie pe corp. Daca cizmele sunt inguste, opteaza pentru o rochie mai larga.

5.      Cizme si leggings

Poti obtine un look extraordinar, asortand cizmele peste genunchi cu leggings. Pentru partea de sus, poti alege diverse tunici, pulovere lungi, sau cardigane. Poti accentua linia taliei folosind o centura.

Cizmele lungi – perfecte pentru orice stil

Cizmele lungi sunt in tendintele modei de cativa ani si nu par sa dispara prea curand de pe lista preferintelor. Ele pot fi usor asortate cu diverse stiluri vestimentare. Printre principalele piese vestimentare pe care le poti asorta cu cizmele peste genunchi se numara pantalonii scurti, jeansii skinny, fusta midi, rochia si leggings.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.