5 idei de cadouri geniale pe care le poți cumpăra de la partenerii de încredere

Author: Oana Picerea

Sărbătorile de iarnă sunt la câţiva paşi distanță, și iar, selectarea darurilor pentru cei dragi se anunța o mare provocare.

Totuși, cu parteneri de încredere, lucrurile sunt simple.  Magazinul online ANSWEAR este  şi în acest sezon alături de tine cu idei de cadouri geniale, potrivite pentru cei pe care îi iubești. Ai garanția că vei primi darurile la timp, ai certitudinea calității şi poți beneficia de reducerii de preţ.

Mănuşi 

Trebuie să recunoaştem că mănușile sunt accesorii binevenite. Produc bucurie ori de câte ori sunt primite. Fie că vorbim de mănuşi din piele, potrivite pentru ținute smart, urbane, fie că vorbim de mănuşi din lână ce dau viață textelor clasice şi retro sau mănuşi termice potrivite pentru iubitorii sporturilor de iarnă, acestea sunt mereu apreciate. În categoria accesorii dama ai de ales din varietatea mare de branduri pe cele care se potrivesc perfect cu personalitatea femeii căreia le oferi. Poți alege mănuşi cu design minimalist, sau piese decorate cu blăniţa şi strasuri rafinate. Dacă vorbim de accesorii pentru domni, mănuşile din piele naturală sunt soluţii sigure cu care nu dai greş. Tot în categoria accesoriilor versatile se regăsesc și mănușile din lână, fine plăcute la atingere.

Portofele

Portofele nu sunt doar accesorii de suflet, sunt și personale. Față de alte tipuri de articole şi obiecte care sunt purtate la vedere, portofelele sunt păstrate în buzunare, genţi şi poşete. Acestea țin în deplină siguranță cele mai importante obiecte: cardurile bancare, pe cele de cumpărături şi cărțile de vizită cu contactele personale. Trebuie selectate portofele care se remarcă prin calitate și compartimentare optimă în funcție de activităţile personale. În cazul domnilor sunt potrivite portofele din piele netedă minimaliste care adăpostesc permisul de conducere şi cardurile. Desoperă mai multe variente accesand https://answear.ro/k/barbati/accesorii. În cazul doamnelor lucrurile sunt mai complexe, acestea obişnuiesc să păstreze fel de fel de mărunţişuri în portofel, așa că prezenţa compartimentului pentru bancnote şi a celui pentru monede nu este o opțiune, ci un must.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate sunt detalii care completează un ambient de sărbătoare genial. Pe lângă lumina caldă eliberată, reușesc să încarce atmosfera cu miresmele delicate. Pin, portocala, vanilie, scorțișoară, măr copt sau flori de bergamotă? Care sunt aromele pe care le oferi în acest an?

Fulare

Fără doar şi poate, ai observat că sezonul rece este unul al accesoriilor. Indiferent de locul unde privești vezi fulare groase şi șaluri din lână care accesorizeaza ţinutele. Sunt purtate deopotrivă de doamne şi domni, tineri, copii şi vârstnici. Pentru că sunt atât de apreciate şi atât de versatile reprezintă idei geniale de cadouri.

Îmbrăcăminte tematică de sărbători

Se poate spune că a devenit o tradiţie oferirea cadourilor tematice. Fesurile decorate cu fulgi de zăpadă, puloverele cu reni, pijamalele cu inscripții Happy New Year sunt doar câteva dintre articolele care au devenit obişnuite pe lista Moşului. Şi totuşi nu sunt singurele, lenjeria de corp, eşarfa cu fulgi de zăpadă, cravata cu oameni de zăpadă şi papucii cu nas roșu sunt câteva dintre piesele pe care le poți lua în seamă în acest an. Cu siguranța, acestea fac parte dintre acele daruri haioase care produc plăcere. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.