5 idei de cadouri pentru prietene

Author: O.P.

Prietenele tale sunt mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie.

Prietenele tale sunt mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie. Avand in vedere ca va intelegeti atat de bine, de fiecare data cand vrei sa le faci un cadou, ar trebui sa stii exact ce sa cumperi. Dar de multe ori te blochezi, pentru ca niciun lucru nu ti se pare suficient de frumos pentru cele care iti sunt ca niste surori. 

Nu te ingrijora! Daca ti se pare dificil sa gasesti cadourile potrivite pentru prietene, avem cateva recomandari care sigur le vor fi pe plac!

O geanta pentru cosmetice

Prietenele tale sunt la fel de pasionate de machiaj ca tine? Daca raspunsul este da, cu siguranta abia isi mai gasesc loc pentru a depozita toate produsele. Din acest motiv, le poti face cadou o geanta pentru cosmetice, de buna calitate, ca sa aiba mereu cu ele produsele esentiale. Poti opta si pentru un portfard de mici dimensiuni, ideal pentru vacante. Prietene tale iti vor multumi!

Textile colorate

Daca se apropie ziua de nastere a uneia dintre prietenele tale, poti sa-i daruiesti articole pentru dormitor. Indiferent daca vorbim despre lenjerii, paturi, perne sau cuverturi, sunt cadouri cu care nu ai cum sa dai gres! Oricate lenjerii de pat ar avea prietenele tale, modelele se schimba atat de des, incat ar vrea sa le aiba pe toate, pentru a decora patul in culorile preferate. Isi doresc lenjerii colorate, in nuante de roz sau galben? Gasesti lenjerii de pat pe vivre.ro, de unde poti achizitiona articole de calitate, de care prietenele tale sa se bucure multi ani de acum inainte.

Articole vestimentare haioase

Ai o prietena care trece printr-o perioada mai grea? Daruieste-i cateva articole vestimentare haioase, indiferent daca vorbim despre un tricou, o caciula cool sau un hanorac gros. Acestea pot avea imprimeu sau mesaj haios, care sa-i aminteasca persoanei dragi de lucrurile importante in viata. In plus, ce prietena nu si-ar dori un tricou care sa-i reaminteasca zilnic de cat de frumoasa este sau o bluza cu personajul animat preferat? 

Obiecte de decor

Pentru a combina utilul cu placutul, le poti alege prietenelor tale obiecte de decor pentru locuinta, potrivite stilului personal. Poti sa te gandesti la obiectele care au rolul sa infrumuseteze o camera, precum tablourile, vazele sau lumanarile parfumate, ideale pentru crearea unui ambient placut intr-o incapere. Mai mult, aromele terapeutice, cu efect de energizare sau relaxare, sigur le vor fi pe plac prietenelor tale. 

Parfumuri

Daca stii ca prietena ta are un parfum preferat, de ce sa nu i-l cumperi cadou? O vei bucura peste masura, mai ales daca stii ca nu are posibilitatea sa si-l cumpere intr-o anumita perioada. Alege intotdeauna aromele ei preferate sau intreab-o daca si-ar dori un parfum diferit, pentru a fi sigura ca-l va folosi. Parfumurile pot veni insotite si de creme de corp parfumate, care nu trebuie sa lipseasca din rutina de ingrijire a unei femei.

Lista de cadouri pentru prietenele tale poate continua. Cel mai important este sa tii cont de dorintele lor, sa le cumperi lucruri folositoare si sa le faci fericite! Cu siguranta iti vor fi recunoscatoare si vor folosi cu drag lucrurile primite.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.