5 Idei de suprize pentru aniversarea copilului tau

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 oct 2018, 12:26

Aniversarea celui mic este un eveniment foarte important pentru familie, un motiv pentru care parintii si toti cei dragi sa sarbatoreasca, sa ofere cadouri, sa se amuze si sa stranga amintiri minunate legate de frumosii ani petrecuti impreuna.

Copiilor le plac petrecerile de aniversare si adora sa petreaca un timp distractiv alaturi de altii de varsta lui, sa fie sarbatorit, alintat si sa primeasca toata atentia din partea persoanelor din jur. Parintii fac tot ce le sta in putinta pentru ca petrecerea sa fie o adevara reusita, asa ca incearca sa gaseasca tot felul de idei creative care sa il surprinda pe copil si sa il faca sa se simta special de ziua lui.

Copilul tau se bucura de fiecare zi de nastere, indiferent de tematica acesteia, insa ce ar fi daca anul acesta il vei surprinde cu ceva cu adevarat special? Iata cateva idei creative pentru aniversarea lui:

BALOANE cu CONFETTI

Cei mici iubesc baloanele, nu numai pentru culorile diverse si faptul ca se pot juca cu ele, ci si pentru satisfactia pe care o au atunci cand reusesc sa le sparga. Daca vrei sa creezi o sesiune de amuzament pentru cel mic, umple mai multe baloane cu confetti si lasa-l sa se distreze cu ele! Pentru ca surpriza sa fie una completa, surprinde-l cu ele de dimineata, atunci cand se trezeste si transforma-i inceputul de zi in unul cu adevarat special. Va puteti distra impreuna cu baloanele, ba chiar sa faceti cateva poze haioase in timp ce le spargeti si umpleti incaperea de confetti!

UN TORT JUCAUS

La aniversarea lui, micutul va primi cu siguranta, multe dulciuri, flori, jucarii si alte jucarii. Tortul este eementul nelipsit de la petrecere, asa ca va trebui sa fie o aparitie cu adevarat speciala. Nimic nu il incanta mai mult la un tort, decat gustul de ciocolata si faptul ca are voie sa manance atat cat vrea, de ziua lui. Ce ar fi daca tortul s-ar transforma in ceva mai mult  decat o minunatia comestibila invelita in ciocolata, chiar intr-un invitat special al serii? Vei gasi o multime de modele de torturi pentru copii, care mai de care, insa ii va starni interesul mai mult daca vei descoperi o metoda prin care sa il personalizezi. Apeleaza la o cofetarie care realizeaza produse de calitate si asigura-te ca cel care se va ocupa de decorul tortului poate sa il personalizeze dupa bunul tau plac.

CONSTRUIREA MOMENTELOR FRUMOASE

Cu siguranta, in fiecare an de ziua lui, ati realizat fotografii, desene si filmari care sa pastreze cele mai speciale momente. Nu le ascunde intr-un dulap, ci da-le viata ori de cate ori ai ocazia. Iar ziua de nastere a celui mic este momentul perfect pentru a rula amintiri. Uitati-va impreuna la poze, aduceti-va aminte de momentele frumoase petrecute si in anii anteriori si amuzati-va de trecerea timpului, povestind despre procesul lui de crestere si de dezvoltare catre stadiul de preadolescenta.

DARUIESTE CADOURILE IN ALT MOD

Nu te-ai putut abtine sa ii cumperi o multime de cadouri si a venit momentul in care sa i le daruiesti. Impacheteaza-le diferit si ascundele in mai multe locuri din intreaga locuinta, chiar si pe afara. Dupa ce ai gasit ascunzatorile perfecte, provoaca-l sa le caute. Este un joc interesat care il va face si mai entuziasmat de primirea cadoului si, in acelasi timp, se va distra de minune!

Aniversarea copilului tau nu trebuie sa fie definita neaparat de o petrecere imensa, la care sa participe toti cunoscutii, alaturi de toti copiii lor. Este mai placut ca petrecerea sa fie una intima, copilul tau sa fie relaxat si sa se simta bine alaturi de oamenii aproapiati lui. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.